UFO Australian Queenslandissa

Havaintopäivämäärä: maaliskuun 12, 2022 17:54
Havaintopaikka: Gold Coast, Australia

Tällä huikealla videolla tumma lautanen ilmestyy taivaalle tuulisena päivänä Australiassa. Lautasen näki moni ihminen ja kuvaaja sai kuvattua sen, mutta ainoastaan 18 sekunnin ajan. Hän sanoi, että hänellä olisi enemmänkin videomateriaalia, mutta hän ei painanut tallennusnappia kunnolla, ja video ei tallentunut. Sitten hän painoi stopnappia, ja puhelin alkoi kuvata hänen jalkojaan. Minullekin on käynyt muutamaan otteeseen näin, joten tiedän. Hän vahingossa kuvasi jalkojaan ja unohti laittaa tallennusta pois päältä. He puhuivat videolla näkevänsä aluksen ikkunat.

 

Lautasella on hyvä kontrolli, koska tuulisena päivänä se pysyy paikallaan, ja ainoastaan hieman kääntyilee. Kiistämätöntä näyttöä klassisten UFOjen olemassaolosta! Australia on UFO-aktiviteetin keskus ja tämä video vahvistaa mielikuvaa.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Kävelin perheeni kanssa kun näimme tämän huikean kohteen taivaalla Broadbeachin llä. Se oli suuri ja näytti pysyvän hyvin hanskassa tuulisena päivänä.  Minulla on yksi toinenkin video, lähinnä jaloistani, jossa se näkyy parin sekunnin ajan. Luulin kuvaavani sitä, mutta olin painanut tallennusnappia lopussa, kun luulin painaneeni alussa ja aloittavani kuvauksen. Jos tämä selittää yhtään.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.