Kolmiomuotoinen UFO kuvattu New Yorkissa

Nämä kaksi UFO-videota kolmiomuodostelmista on molemmat filmattu New Yorkissa heinäkuun 31. päivä 2017. Ne on kuvannut kaksi eri silminnäkijää kahdessa eri sijainnissa.

Mitä mieltä sinä olet?

Ensimmäinen video:

Tässä on silminnäkijän raportti ensimmäisestä videosta joka on kuvattu New Yorkin Oceansiden yllä:

3 valon muodostama kolmio matkasi pohjoisesta etelään (ulos merelle) minun ja kolmen muun silminnäkijän yli jotka istuivat takapihallani illalla kello 9:14 lauantaina heinäkuun 29. päivä, Kolme orbia olivat täysin hiljaa ja eräs silminäkijöistä näki neljännen valon seuraavan kolmiomuodostelmaa. Videolla voit nähdä lentokoneen joka toivottavasti antaa referenssipisteen valojen nopeudelle ja korkeudelle. Kun tallensin videon tietokoneelleni, se tuli sinne sivuttaisena. En halunnut MUFONin tai kenen tahansa muunkaan luulla että olin käsitellyt tai manipuloinut videota millään tavalla, joten olen ladannut videon sellaisenaan. Vapaasti saat pyörittää videota.

Kerro minulle mikä se mielestäsi on! Postasin videon facebookkiin ja jotkut pitivät niitä joko a) droneita tai b) kiinalaisina lentolamppuina. Minulla ei ole mahdollisuutta laskea nopeutta tai korkeutta mutta jos valot liikkuvat tarpeeksi nopeasti, voimme sulkea pois molemmat vaihtoehdot a ja b. Lähetä vapaasti kysymyksiä, pyrin olla niin avulias kuin pystyn.

Toinen video:

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.