Lentokone lähellä UFOja, valtio yrittää peitellä satojen ihmisten havaintoa

Havaintopäivämäärä: kesäkuu 20, 2019
Havaintopaikka: Kansas City, Missouri, USA

Tuhannet silminnäkijät Kansas Cityssa näkivät jättiläismäisen UFO-orbin taivaalla. Jopa paikalliset uutiset nauhoittivat sen ja julkaisivat twitterissä mitä he olivat nähneet. Tämä sai DARPAn vastaamaan, että he olivat lähettäneet alueelle kolme ilmaa kevyempää kappaletta. Uskon, että koska DARPA on valtion laitos, se valehtelee kansalle ja yrittää peitellä aitoa UFO-laivuetta Kansas Cityn yllä.

USA:n valtio tekee mitä tahansa ja kaikkensa peitelläkseen aidot UFO-havainnot ja tässä on 100-prosenttista todistusaineistoa siitä, että he tekevät sen jälleen! Ei ole mitenkään mahdollista, että DARPA olisi koskaan niin osaamaton ja niin vastuuton, että se päästelisi jättiläismäisiä palloja Kansas Cityn lentokentän ylle. Se vaarantaisi kymmenien lentojen kulun, joissa kaikissa on satoja matkustajia. Tiedän varmaksi, että DARPA ei tekisi mitään niin vastuutonta.

Katso tämä video alla, kun matkustajalentokone tulee vaarallisen lähelle näitä UFOja. Kymmeniä videoita löytyy Youtubesta tästä havainnosta. Täysin mielen räjäyttävää todistusaineistoa älykkäiden avaruusolentojen olemassaolosta.
Scott C. Waring

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.