Tri Salla: Salaiset avaruusohjelmat, liitot avaruusolentojen kanssa, natsit Etelänapamantereella

Tässä tajunnan räjäyttävässä haastattelussa tohtori Michael Sallan kanssa keskustellaan hänen uudesta kirjastaan US Air Force Secret Space Program: Shifting Extraterrestrial Alliances & Space Force . Puhutaan monista ajatuksia herättävistä asioista, jotka ovat äärimmäisen tärkeitä ihmisrodun liikkuessa eteenpäin sivilisaationa näinä mystisinä aikoina. Puhutaan mm. reptiliaaneista ja pohjoismaisten avaruusolentojen liitosta ja niiden roolista kosmisessa mittakaavassa.

Myös mainintaa siitä miten nämä liitot käyttävät kehittynyttä teknologiaa, mm. mustia kolmioita (TR3B) omiin tarkoituksiinsa. Puhetta myös globaalien pelureiden agendoista ja heidän liitoistaan näiden avaruusolentojen kanssa. Myös puhetta myös salaisista sopimuksista breakaway-sivilisaation kanssa, joka on Etelänapamantereella (Neljäs Valtakunta) sekä eri avaruusolentojen ryhmistä 1950-luvulla. Tohtori Salla esittää, miten USA:ta on johtanut neljännen valtakunnan natsi-ideologiat toisesta maailmansodasta lähtien.

Salla kertoo myös miten USA:n ilmavoimat ovat tulleet Deep Staten puijaamiksi, mikä lopulta on johtanut liittoon ihmisiltä näyttävien avaruusolentojen kanssa (pohjoismaiset avaruusolennot). Myöhemmin haastattelussa puhutaan tulevasta Kuu-tehtävästä sekä siitä miten se liittyy avaruusolentojen liittojen agendaan, jotka nyt ovat käynnissä globaaleilla areenoilla.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.