Mystinen hehkuva anomalia ohittaa Auringon

Minkälainen kappale tämä olisi voinut olla? Auringon ohittava ilmiö näyttää hehkuvalta ympyrältä, joka on kiinnitetty kiinteään kappaleeseen.

Voisiko olla, että tämä nopeasti liikkuva esine on vain Venus-planeetan heijastus? (Kirkas kappale hehkuvan ympyrän alla

Kuitenkin, jos tämä on Venuksen heijastus, miksi se liikkuu paljon nopeampaa kuin planeetta? Voisko tämä hehkuva kappale olla peräisin ulkoavaruudesta?

https://www.helioviewer.org/

Stereo A – Secchi – COR 2A – 2020-12-11 – 21.54.00.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Mystinen hehkuva anomalia ohittaa Auringon”

  1. Voisi tuo kyllä olla siinä mielessä planeetta, koska kaikki Aurinkokunnan planeetat kiertävät Auringon ympäri vastapäivään tarkasteltuna Auringon pohjoisnavalta. Kirkas kappale hehkuvan ympyrän alla ei viittaa planeettaan ja jos se liikkuu nopeampaan kuin planeetta, niin viittaa kyllä johonkin muuhun kuin planeettaan.

    Tämä mystinen anomalia poikkeavuus, ilmiö, jota yleinen sääntö ei ennusta voi hyvinkin olla peräisin ulkoavaruudesta. Sisäplaneettojen ratanopeudet ovat suurempia kuin ulkoplaneettojen. Vain Merkuriuksella on suurempi ratanopeus kuin Venuksella 47,9 km/s. Venuksen ratanopeus 35,0 km/s. Lähde Ursa planeettojen radat; https://www.ursa.fi/extra/kosmos/p/planeettojen_radat.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.