NSA: Ottakaa UFOt vakavasti tai valmistautukaa niiden hyökkäykseen

Tämä on National Enquirer -lehdessä julkaistu juttu, joka löytyy NSA:n verkkosivuilta UFOja käsittelevästä osiosta:

https://www.nsa.gov/News-Features/Declassified-Documents/UFO/


Eräässä kaikkein hämmentävimmistä valtion UFO-raporteista koskaan, Amerikan supersalainen National Security Agency (NSA) sanoo UFOjen olevan todellinen ilmiö — ja varoittaa että maan tulisi valmistautua yhteenottoon avaruusolentojen kanssa.

Sensaatiomainen dokumentti — jonka The ENQUIRER on saanut yksinoikeudellisesti haltuunsa — repii palasiksi käsityksen siitä, että UFOt ovat huijausta tai hallusinaatioita.

NSA soittaa hyytäviä hälytyskelloja: Jos Amerikka ei ala ottaa havaintoja vakavasti, me jätämme itsemme avoimeksi Pearl Harborin tyyppiselle UFOjen invaasiolle.

”Juuri se seikka, että UFO-ilmiöstä on tehnyt havaintoja ihmiset ympäri maailman muinaisesta menneisyydestä asti, ja huomattava määrä hyvämaineisia tieteentekijöitä nykyaikana, nyt puhuu sen puolesta varsin vahvasti, että UFOt eivät ole kaikki huijausta”, julistaa dramaattinen raportti.

”Ja jos yhtään mitään, sen sijaan että sivuutettaisiin ne, moderni trendi on kohti yhä suurempia määriä raportoituja havaintoja, kaikista lähteistä.”

Yksistään yhden kolmen kuukauden periodin aikana, ”Ilmavoimien arkistot kertovat 35 havainnosta, joiden luonnetta ei voitu määrittää”, tutkimus paljastaa.

NSA on tuottanut kiehtovan dokumentin vuonna 1968.

Ensivaiheen pyynnöt saada dokumentti haltuun evättiin suorilta käsin, ja The ENQUIRER sai Freedom of Information Actin alaisten valitusten kautta ainoastaan kovasti sensuroidun version tutkimuksesta.

Mutta raportin osiot eivät jätä epäilyksen varaa sille, että niinkin varhain kuin vuonna 1968 kansakunnan kaikkein salamyhkäisin tiedustelupalvelu on ollut erittäin huolissaan UFOista.

Raportti selvästi toteaa, lyöden pirstaleiksi idean siitä että UFOt olisivat hallusinaatioita, seuraavaa:

”Huomattava lukumäärä tapauksia on esiintynyt, joissa ryhmä ihmisiä ja tutka tai useampi tutka näkevät saman asian samaan aikaan.”

”Joskus yksityiskohtaista fyysistä todistusaineistoa on raportoitu löydetyn silminnäkijöiden havaintojen tueksi.”

”Jatkuvasti suuren prosenttiosuuden epätavallisisten ilmakappaleden havainnoista raportoivat kunnioitettavassa asemassa olevat tieteen, valtionhallinnon ja teollisuuden henkilöt.”

Raportti huomauttaa varsin selväsanaisesti, että jotkut nimekkäät tieteilijät uskovat, että UFOt ovat peräisin muualta kuin Maasta — ja varoittavat että tätä faktaa ”ei voida sivuuttaa”.

Lisäksi voi olla joitain todella ”vakavia” ja ”kauaskantoisia seuraamuksia ihmisten selviytymiselle”, varoittaa raportti, ja lisää:

”Jos ’ne’ löytävät sinut, se on vanha mutta tuskin epäkelpo peukalosääntö: ’ne’ ovat teknologisesti meidän yläpuolellamme.”

”Ihmiskunnan historia on näyttänyt meille kerta toisensa jälkeen teknologisesti ylivertaisemman sivilisaation ja teknologisesti jäljessä olevan sivilisaation välisen yhteydenoton seuraamukset.”

Pyrkimyksenään herättää huolta UFOjen läsnäolosta, raportti pyytää pikaisiin toimiin.

”Tähän asti verkkainen tieteellinen suhtautuminen on liian usein saanut otteen UFO-kysymyksissä”, raportti sanoo.

Sitten, pelottavalla vertailulla korostaakseen mahtavaa vaaraa, raportti järkeilee:

”Jos kuljet metsäpolkua ja joku huutaa ’kalkkarokäärme’, reaktiosi olisi välitön ja puolustuskannalla. Et alkaisi spekuloida ennen toimiin ryhtymistä. Sinun pitäisi käsitellä varoitushuutoa niinkuin se olisi oikea ja välitön uhka selviytymisellesi.”

”Tutkimukset muuttuisivat intensiiviseksi hätätoiminnaksi, jolla eristettäisiin uhka ja määritettäisiin sen tarkka luonne. Se olisi suunnattu kehittämään riittävät puolustustoimet minimiajassa.”

”Tuntuu siltä, kuin hieman enemmän kuin tätä selviytymisasennetta vaadittaisiin käsittelemään UFO-ongelmaa.”

Raportti — jota NSA on rankalla kädellä sensuroinut suojellakseen kansallista turvallisuutta — ei kerro sitä kuka sen on kirjoittanut tai kenen silmille se on tarkoitettu.

Vaikka se sanookin, että UFOjen alkuperä ja luonne on edelleen mysteeri, se soittaa selviä hälytyskelloja. Potentiaalinen uhka on dramaattisen korostettu dokumentissa — ottamalla mukaan hyytävä lista muista historiallisista tapauksista, kun kansakunnat ovat epäonnistuneet valmistautumaan riittävästi kohdatessaan vaaran.

Lista tapauksista, ”Muita esimerkkejä sokeudesta yllättävälle tappion aiheuttavalle materiaalille”, kovasti huomauttaa:

”Koska me emme arvostaneet lentävän iskujoukon voimaa, meidät yllätettiin ja päihitettiin Pearl Harborissa.”

”Koska amerikkalaiset pitivät käsittämättömänä, että karkealla teknologialla voitaisiin toimivalla tavalla puolustautua kehittyneitä asejärjestelmiä vastaan, monet lentokoneet tuhoutuivat toisen maailmansodan ilmapuolustusjärjestelmien ja Vietnamin pienaseiden tulitukseen.”

Tämän seuraamukset ovat erehtymättömät: Vain jos me olemme täysin valmistautuneet UFOjen uhkaa vastaan voimme me koskaan olla turvallisin mielin ja turvassa kansakuntana.

 

Artikkelin julkaissut NSA / National Enquirer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.