Suuri sininen esine Israelin taivaalla

Daboo77 kirjoittaa: ”Kaverilla joka tämän esineen kuvasi ei ole minkäänlaista historiaa feikkien tai hullujen asioiden julkaisijana. Hän filmasi ystäväänsä lukemassa uskonnollisia tekstejä kun he havaitsivat esineen ikkunasta. ”

”Olen välittänyt tämän usealle UFO-asiantuntijalle ja yhdelläkään ei vielä ole ollut osoittaa että tätä videota olisi manipuliotu. Mikä tämä sitten on?”

”Olen varma että on olemassa useita ideoita ja teorioita. Mutta ennenkuin tämä todetaan feikiksi tai tietokoneanimaatioksi, haluan nähdä todisteet siitä että asia on näin.”

”Jos tämä on Blue Beam -tyypin teknologiaa, sellainen on vaikea osoittaa! Tämä voi olla myös Mossadin tai Israelin armeijan käyttämää salaista teknologiaa. Tai se voi olla jotain täysin muuta.”

Daboo77: “Jos tarkastellaan tämän miehen historiaa, havaitaan että hän ei julkaise mitään tällaista tavallisesti ja hänen sanansa sähköpostissa vaikuttivat rehellisiltä. Hän kysyi ’Onko tämä Apollo?.”

Kaikesta huolimatta, kuvamateriaali on kiinnostavaa ja tähän mennessä se tuntuu kertovan siitä että taivaalla todellakin oli jotain!

Blogger Tricks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.