UFO-havainto Pohjois-Pohjanmaalta

Nimimerkki Light Hunter on lähestynyt toimitusta UFO-videolla. Otamme nyt vapauden suoda hänen Youtube-kanavalleen hieman huomiota.

Videolla näkyy kolmion tai suorakaiteen muotoinen kultaisena hohtava esine.


Hei!

Huomasin sivustollanne Heikki Mastokankaan kuvaaman erinomaisen YouTube-videon Keski-Pohjanmaalta, kiitoksia siitä!

Olen itsekin kuvaillut erilaisia valoilmiöitä Pohjois-Pohjanmaalla viimeisen vuoden ajan ja lataillut niitä sitten Light Hunter – kanavalleni YouTubeen. Katselijat ovat olleet pääosin muualta kuin Suomesta ja muutamia videoitani on esitetty luvallani (tai ilman) suurilla ufokanavilla YouTubessa. Näin ollen ajattelin, että olisi varmaan ihan reilua tarjota yhtä videotani suomalaiselle sivustolle, vaikka olenkin koittanut esiintyä mahdollisimman anonyymisti ja matalalla profiililla asian arkaluonteisuuden vuoksi.

Joka tapauksessa erikoiset valoilmiöt ovat jatkuneet niin maan pinnalla kuin taivaallakin, ja näitä olen sitten videoinut mahdollisuuksien mukaan.

Olen seurannut eksopolitiikka-sivustoanne ja pidän siitä, miten ufoasioita lähestytään siellä. Kyseessä kun ei ole pelkästään valoalusten havainnointia, vaan näiden näkemiseen liittyy eittämättä muitakin merkityksiä. Näitä merkityksiä jokainen mieltää omien valmiuksiensa mukaan.

Jos olette kiinnostuneet toisestakin viimeaikaisesta suomalaisesta ”ufotapauksesta”, niin annan mielelläni lisätietoa aiheeseen liittyen. Kuvaamani videon linkki on tässä:

 

 

Yksi vastaus artikkeliin ”UFO-havainto Pohjois-Pohjanmaalta”

  1. Jaahas. Nyt oli eka dronessa ledit. Neljällä moottorilla näytti olevan, joku 40×40 cm. Turvakehikolla, heikolla gyrolla, piti korjata asentoa. Valmistajasta en saanut selvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.