UFOja tulee ulos pilvistä Arizonassa ja Quebecissa

Seuraavat kaksi havaintoa näyttävät tuntemattoman esineen tulevan ulos omituisesta pilvimuodostelmasta, joka on kuvattu Havasu-järven yllä Arizonassa ja Aylmerissa, Kanadan Quebecissa.

Tapaus 1: UFOja kuvattiin videolle Havasu Cityn lähellä Arizonassa

Havasu City, Arizona – toukokuun 5, 2017: Lennän viikottain joten olen nähnyt paljon niinä vuosina kun olen matkustanut. Tällä tietyllä viidennen päivän lennolla yhtäkkiä havaitsin kirkkaan valon näkökentän reunalla.

Se ei ollut heijastuksesta johtuvaa kirkkautta; sillä oli kultainen hohde kuten videolta voi nähdä.

Me olimme juuri menneet Havasu-järven ohi (seurasin lentoamme).

Esineet liikkuivat koillisen suuntaan. Katso video alla.

Tapaus 2: Tumma neliö muuttuu kellonmuotoiseksi ja se roikkuu ovaalinmuotoisesta pilvestä Aylmerin yllä Quebecissa.

Toukokuun 16 2017 katselin ikkunastani jokea ja tummia pilviä. Yhtäkkiä aivan kuin pilvet olisivat roikkuneet joen yllä Ontarion ja Quebecin välillä, ja siellä näytti olevan tummempi neliö, aivan kuin pilvi sen alla, mutta se tuntui olevan kiinnitetty.

Otin kiikarini esiin ja tosiaan, se näytti siltä kuin pienempi tumma neliö olisi tehty jostain kiinteästä.

Panin kameran alas hetkeksi ja kun otin sen uudestaan käteen, aurinko paistoi toisella neliön eunalla ja se heijasti niinkuin metalli. Se oli varmasti kuutio.

Aurinko meni pilveen ja kun katsoin uudelleen, sama esine vaikutti kadonneen, ja jälleen kerran se tuli esiin, nyt vähän vähemmän neliönä kuin aiemmin.

Kuvien ottamisen jälkeen suurensin viimeistä kuvaa, tämä kuulostaa omituiselta muuta se muistutti minua natsien Die Glockesta, kellosta.

Se oli aivan kellon muotoinen. Koko ajan se roikkui siinä. Se ei mennyt minnekään, se vain pysyi siinä joen yllä ja tuntui muuttavan muotoaan.

En tiedä palasiko se takaisin ylös tummiin pilviin vai hajosiko se, mutta veikkaan ensimmäistä.

Elän pääkaupungissa joten hallituksen kokeellisia aluksia ei voida sulkea pois. Voit nähdä videolla, jonka olen lähettänyt MUFONille numerolla 84990, omituisen pilven/esineen täällä: https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/84990_submitter_file1__20170516193712.mp4

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.