4 todistajaa: Eurooppalaiset kuninkaalliset jahtaavat ja tappavat lapsia

Tämä on yksi artikkeli sarjassa, joka kertoo silminnäkijätodistajien lausunnoista Brysselin kansainvälisessä oikeusistuimessa International Common Law Court of Justicessa.

Viisi kansainvälistä tuomaria tutkivat todisteita lasten raiskauksista, kidutuksista, murhista ja kidnappauksista, joita globaalin eliitin saatanallisen järjestön väitetään harrastaneen.

Yhdeksännen piirin lapsiuhrauksien sanotaan tapahtuneen katolisten katedraalien katakombeissa, Vatikaanissa, yksityisissä kiinteistöissä ja valtion sotilastukikohdissa Belgiassa, Hollannissa, Espanjassa, Australiassa, Irlannissa, Ranskassa, Englannissa ja USA:ssa.

Ainakin 34 lasten joukkohautaa on löydetty Irlannista, Espanjasta ja Kanadasta — ja näiden kaivaukset on kielletty paikallisten valtioiden, Englannin kruunun ja katolisen kirkon päätöksillä.

Yhdeksännen Piirin toiminnoissa on ollut mukana ainakin Paavi Francis, entinen Paavi Ratzinger; Anglican, United Church of Canadan ja katolisen kirkon virkamiehiä, mm. kardinaaleja; Euroopan siniverisiä, mm. kuningatar Elisabet ja prinssi Philip; Kanadan, Australian, Britannian ja USA:n armeijoiden ja valtioiden virkamiehiä ja ministereitä, tuomareita, poliitikkoja, liikemiehiä USA:sta, Belgiasta, Hollannista, Kanadasta, Australiasta, Ranskasta, Irlannista ja Britanniasta.

Teinejä on huumattu, riisuttu alasti, raiskattu, metsästetty metsässä ja tapettu. Tätä kaikkea ovat harrastaneet kuninkaalliset oikeusistuimen edessä annetun silminnäkijälausunnon mukaan.

Nainen oli neljäs silminnäkijä joka antaa lausunnon näistä globaalin eliitin Yhdeksännen Piirin Saatanallisen Lastenuhrauskulttiverkoston ihmismetsästysjuhlista.

Entinen Alankomaiden rikollisen huumesyndikaatin jäsen, joka tunnetaan nimellä Octopus, todisti, että uhrit näihin metsästysjuhliin saatiin Belgian ja Hollannin lastensuojelukeskuksista.

“Vuonna 2004 vasten tahtoani todistin huumattujen lasten  kidutusta, raiskaamista ja murhaamista, joka suoritettiin Alankomaiden korkea-asemaisten läsnäollessa”, nainen sanoi.

“Minut vietiin metsästysjuhliin Belgiaan, lähelle Brysseliä, jossa näin globaalin eliitin metsästävän ja tappavan kaksi poikaa ja yhden tytön, 14-16 vuotiaita. Ihmistenmetsästystä vartioi tiukasti Alankomaiden kuninkaallinen kaarti. Minulle sanottiin, että Belgian kuningas Albert oli paikalla.”

Neljä silminnäkijää vahvistaa tämän, sillä heidät pakotettiin ottamaan osaa lapsina ja nuorina metsästysjuhliin, jossa heitä ja muita lapsia raiskattiin, jotkut tapettiin, ja kuolleiden poikien penikset leikattiin irti.

Väitetään, että hollantilaisessa maaseutupalatsissa poikien penikset olivat näytillä kuin palkinnot seinällä. Jotkut ihmismetsästysjuhlat ovat olleet Alankomaissa, kuningatar Beatrixin palatsissa.

Hollantilainen terapeutti Toos Nijenhuis väittää, että neljävuotiaana hänet on pakotettu katsomaan lasten murhia, joissa on ollut mukana entinen paavi Ratzinger,  hollantilainen katolinen kaardinaali, plus Hollannin kuningattaren Beatrixin isä sekä Bilderbergin perustaja, Hollannin kruununprinssi Alfrink Bernhard.

“Näin entisen paavin Joseph Ratzingerin murhaavan pikkutytön″, toinen silminnäkijä todisti. ”Se tapahtui ranskalaisessa linnassa syksyllä 1987. Se oli kaameaa, eikä sitä tapahtunut vain yhtä kertaa. Ratzinger ja Bernhard olivat joitain nimekkäimpiä mukanaolijoita.”

Irlannissa, Espanjassa ja Kanadassa on löydetty 34 lasten joukkohautaa, jotka ilmeisesti liittyvät Yhdeksännen Piirin toimintaan.

Suurin oli Mohawk-intiaanien koulu Brantfordissa, Ontariossa,  josta tunnistettiin lasten jäännöksiä vuonna 2008 katolisen kirkon, Kanadan valtion ja Englannin kruunun suljettua asiantuntija-arkeologien kaivaukset.

Vuonna 2013 ICLCJ-oikeus oli todennut kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin syyllisiksi lokakuun 10. päivän 1964 kymmenen alkuperäiskansan lapsen katoamiseen katolisen koulun alueelta Kamloopsissa, Brittiläisessä Kolumbiassa.

Vuoden 2014 ensimmäisen kahden viikon aikana oikeuden todistajat identifioivat Hollannin ja Belgian kuninkaallisten osallistuneen Mohawk-lasten ja vastasyntyneiden raiskauksiin ja tappamisiin. Nimettyjen joukossa olivat Bernhard ja kuningas Hendrick, Hollannin kuningatar Wilhelminan puoliso.

Mukana ihmismetsästysjuhlissa on myös väitetty olleen mukana prinssi Johan Friso ja hänen vaimonsa Mabel Wisse Smit, entiset ministerit, Hollannin armeijan päämies, Alankomaiden eduskunnan päämies, kuningatar Beatrixin varakuningas sekä globaaleja liikemiehiä ja poliittisia johtajia, myös USA:sta.

“Varmastikin kuningas Willem Alexander ja kuningas Filip ja heidän vaimonsa ovat tietoisia lasten hyväksikäytöstä ja murhaamisesta”, sanoi silminnäkijä. “He eivät tee mitään asialle ja todennäköisesti ovat niitä jotka lopettavat tutkinnat ja syyttämiset.”

Tammikuussa 2014 Hollannin prinssi Johan Frison veli kuoli koomassa sen jälkeen kun nämä hollanninkieliset verkkosivut levisivät tietoisuuteen. Verkkosivut paljastivat, että Friso oli ihmismetsästysjuhlissa mukana.

“The story came on the internet after years of trying to move the policy and justice department in the Netherlands to act against the criminals,” an eyewitness said. “Nobody did anything to stop these criminals, probably because Queen Beatrix and King Albert likely interfered with the investigations.”

Ihmismetsästyksen on sanottu tapahtuneen Belgiassa ja kuningatar Beatrixin palatsissa Alankomaissa. Kaksi silminnäkijää ovat nimenneet paavi  Joseph Ratzingerin ja kuningatar Beatrixin isän, kuolleen prinssi Alfrink Bernhardin olleen mukana lapsiuhrimenoissa. Molempien sanotaan olleen natsisymppaajia.

ICLCJ-oikeus sai haltuunsa kokoelman jesuiittojen arkistoja koskien lapsuhrikulttia nimeltä Pimeyden Ritarit. Vuonna 1933 katoliset jesuiitat ja natsien Waffen SS-divisioona perustivat järjestön.

Arkistot kertoivat Ratzingerin olleen jäsen Ritareissa työskennellessään SS-kappalaisen assistenttina Ravensbruckin keskitysleirillä Saksassa. Arkistot kertovat myös, että Ratzinger osallistui lapsiuhrimenoihin käyttämällä leireiltä kidnapattuja tai poliittisina vankeina olleita lapsia.

Eräs oikeuden dokumentti nimeltään Magisterium kertoi lapsiuhrauksen olleen tavallista Vatikaanissa. Ollessaan herkässä 12 vuoden iässä San Diegon piirikunnassa Kaliforniassa nimimerkki ”Svali” väitti, että hänet vietiin Vatikaanin alla oleviin katakombeihin todistamaan kolmevuotiaan huumatun pojan uhrausta.

Tällä videolla hänen haastattelijansa sanoo, että 24 vuotta aiemmin nimimerkki ”Maria” kertoi hänelle nähneen toisen saatanallisen lapsiuhrausriitin samoissa Vatikaanin katakombeissa.

 

Irlannin poliisitutkija raportoi ICLCJ-oikeudelle, että lähes 800 lasta, jotka oli haudattu katolisten nunnien septitankkiin, oli silvottu, päät irroitettu ja paloiteltu — merkkejä saatanallisista lapsiuhrimenoista.

ICLCJ-oikeus on kuullut näitä sydäntä särkeviä todistuksia parin kuukauden ajan raiskauksista, kidutuksista ja murhista, joita katoliset johtajat, Euroopan kuningasperheiden jäsenet ja muut globaalit elitistit ovat tehneet.

Yhdeksännen Piirin Saatanallisen Lapsiuhrauskultin murhapaikkoja on sanottu olevan katolisissa katedraaleissa, mm. Vatikaanissa ja yksityistiloissa, armeijan alueella ja metsiköissä Belgiassa, Hollannissa, Espanjassa, Australiassa, Ranskassa, Englannissa ja USA:ssa.

ICLCJ-oikeus on ollut hämmentynyt uusista löydöksistä ja useista uusista todistajista, jotka ovat tulleet esiin todistaakseen Yhdeksännen Piirin Saatanallisen Lapsiuhrikultin toiminnasta.

Kevin Annett: 800 irlantilaista vauvaa teurastettu, silminnäkijät kertovat Hollannin prinssin, Sorosin metsästäneen lapsia

 

 

 

He ovat havainneet Yhdeksännen Piirin Saatanallisen Kultin jäsenten mahdollisen mukanaolon kansainvälisessä lapsiuhrauksessa, kidnappaamisissa, hyväksikäyttö- ja huumepiireissä. Viisi kansainvälistä tuomaria ja 27 juryn jäsentä odotetaan pysyvän istunnossa ainakin vielä yksi vuosi johtuen tapausten monimutkaisuudesta.

Vatikaanin, Englannin kruunun, kirkkojen ja valtioiden työntekijöille ja kansalaisille on tarjottu turvapaikkaa mikäli he lupautuvat todistamaan valan alla tai antavat todistusaineistoa joka johtaa näiden globaalien eliittihenkilöiden syyttämiseen. Yli 10 tuhannen euron tai noin 13660 dollarin palkkiot on luvattu maksaa ICLCJ-oikeuden kautta.

ICLCJ-oikeudella on ollut yli 450 rauhanturvaajaa 13 maassa, sekä 51 paikallisryhmää toiminnassa. Paikallisjärjestöt järjestävät varainkeruuta paikallisille common law -ryhmille, jotka hakevat rahoitusta International Tribunal into Crimes of Church and Statelta.

Jos haluat saada yhteyden oikeuden jäseniin tai ITCCS:n johtajaan Kevin Annettiin, laita postia tai soita: itccscentral@gmail.cominfo@iclcj.comadmin@iclcj.comhiddenfromhistory1@gmail.com, 250-591-4573 (Canada), or 386-323-5774 (USA).

Artikkelin julkaissut Humans Are Free

Yksi vastaus artikkeliin ”4 todistajaa: Eurooppalaiset kuninkaalliset jahtaavat ja tappavat lapsia”

  1. Kauhistuttavaa,kammottavaa ja mitä tuohon voikaan sanoa.Paholainen enkeleineen riehuu yhä villimmin ja on saanut porukkaa mukaan kunnes loppu pian tulee!Tuollaista kun tapahtuu niin on helppo ymmärtää,että Jumala todellakin tulee pistämään pelin poikki,sanokoot ateistit mitä tahansa.Olot ja sikailu on nyt sitä luokkaa kuin oli Nooan päivinä,-ja mitä tapahtuikaan silloin,voi jokainen lukea Raamatusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.