Maanalaisen Agarthan etsintä

Kulttuureilla ympäri maailmaa on myyttejä, jotka kertovat salaperäisestä maanalaisesta valtakunnasta, joka on olemassa syvällä maan sisällä, piilossa primitiivisiltä ja väkivaltaisilta pinta-asukkailta, jotka olemme me.

Kuvittele yhteiskunta, jota aika ei ole koskettanut, jota sota ei ole vahingoittanut ja johon luonnonkatastrofit eivät vaikuta. Kulttuuri, joka on meitä paljon kehittyneempi ja kukoistaa Maapallon sisällä olevissa valtavissa avaruuksissa.

Kautta historian monet ovat etsineet fyysisiä todisteita sen olemassaolosta, ja heitä ovat houkutelleet tarinat rauhanomaisesta mutta mahtavasta maanalaisesta sivilisaatiosta, jolla on kehittynyttä teknologiaa ja muinaista tietoa, jonka nykyihminen on jo kauan sitten unohtanut.

Agarthan maanalaisen kuningaskunnan olemassaolo saattaa olla totta, mutta siitä on vaiettu vuosikymmeniä, ja hallitukset tekevät kaikkensa pitääkseen sen salassa.

Muistakaa amiraali Richard Byrd, joka sanoi, että maapallon muodossa on jotain outoa molemmilla napa-alueilla, ja selitti, että siellä on Yhdysvaltojen kokoinen salainen maamassat, jota kukaan ei ole koskaan nähnyt.

Silti John Kerryn 11-7-2016 lähtömatka Etelämantereelle keskustelemalla uudesta sovitusta kansallisvaltiosopimuksesta, joka kieltää yksityisaluksia matkustamasta Etelämantereelle ilman ennakkoon annettua valtuutettua lupaa tehdä niin, vielä 35 vuoden ajan salaisuuksien peittämiseksi menneisyydestä ja mitä ajatella polaarikiertoradalla olevista satelliiteista, ne eivät ylitä joitakin merkittäviä alueita.

Ja näyttää siltä, että on olemassa myös salainen Etelämantereen kartta, joka paljastaa koordinaatit, miten päästä onttoon maahan.

Tämä on tarina Agarthan maanalaisesta kuningaskunnasta ja tutkimusmatkailijoista, jotka ovat sanoneet, että — paitsi että se on todellinen paikka — he myös tietävät, missä se on.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Maanalaisen Agarthan etsintä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.