Omituinen hahmo Antarktiksella

Etelänapamanner: omituinen ja epäluonnolliselta näyttävä paikka keskellä ei mitään. Siellä näemme jättiläismäisen noin 145 metriä x 70 metriä alueen, joka muistuttaa jättiläismäistä suden kaltaista olentoa, joka kurottautuu muinaisen symbolin yli.

Suden kaltainen olento ja muinainen symboli näkyvät vain taivaalta. Vähän kuin kuuluisat Nazcan linjat Perussa, ja nämä ovat mahdollisesti geoglyfeja, jotka on raavittu Etelänapamantereen maaperään tuhansia vuosia sitten.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.

Jos nyt ei puhuta siitä kysymyksestä kuka nämä on luonut ja mitä ne voisivat merkitä, me voimme miettiä onko tämä muinainen design luotu houkuttelemaan avaruusolentoja ja onko se tarpeeksi suuri, niin että avaruusolennot voivat nähdä sen avaruudesta. Ehkä susisymboli liittyy johonkin ritualistiseen?

Koordinaatit: 77° 3’27.48″S 126°23’50.76″W

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

2 vastausta artikkeliin ”Omituinen hahmo Antarktiksella”

 1. ”Suden kaltainen olento ja muinainen symboli näkyvät vain taivaalta. Vähän kuin kuuluisat Nazcan linjat Perussa, ja nämä ovat mahdollisesti geoglyfeja, jotka on raavittu Etelänapamantereen maaperään tuhansia vuosia sitten.”

  Geoglyfi on ilmasta havaittava hahmo tai geometrinen kuvio, joka on tehty maahan joko kasaamalla maa-ainesta tai poistamalla sitä. Nykyään tiedetään että Geoglyfejä on tehty muinaisten kulttuurien aikana.

  Oikein osunut hyvä vertaus tuo Nazcan linjat Perussa. Tutkijat löysivät ne vuonna 1926. Nazcan linjat arvioidaan intiaanien aavikolle luomiksi, jopa kilometrien pituiset kuviot eli geoglyfit on tehty noin ajalla 500 eaa. –500 jaa., ja ne kuvaavat pääosin eläimiä, eksoottisia lintuja, mutta myös geometrisiä muotoja.

  ”Jos nyt ei puhuta siitä kysymyksestä kuka nämä on luonut ja mitä ne voisivat merkitä, me voimme miettiä onko tämä muinainen design luotu houkuttelemaan avaruusolentoja ja onko se tarpeeksi suuri, niin että avaruusolennot voivat nähdä sen avaruudesta. Ehkä susisymboli liittyy johonkin ritualistiseen?”

  Ehkä myös mahdollista että susi ja muinainen sympoli on luotu juuri siksi että ne houkkuttelisivat avaruusolentoja paikalle. Mielestäni jättiläismäinen noin 145 metriä x 70 metriä kuvaava olento alueella, joka muistuttaa jättiläismäistä suden kaltaista olentoa, joka kurottautuu muinaisen symbolin yli näkyy myös avaruuteen, jotta avaruusolennot voisivat nähdä ne. Etelänapamantereen jään alta kalliosta, tai aavikon pinnasta voisi löytyä lisää jättimäisiä Geoglyfejä.

  Nykyään vaikuttaa asiat olevan juuri päinvastoin kun katsoo Viljapeltokuvioita, jotka viittaavat että ne on juuri avaruusolentojen aikaansaannosta.

  Moni viljapeltokuvioita katsellut on varmasti ihmetellyt, että jos kuviot on vieraan älyn aikaansaannosta, niin mikä on kuvioiden sanoma tai tarkoitus? Yksi vastaus voisi olla että vieras äly viestittää ja tuottaa monimutkaista geometrista ja absraktia vaikeatajuista taidetta peltokuvioihin, johon on voitu myös koodata samalla korkeaa teknologiaa, joka olisi kaukana siitä fysiikan tasosta, joka ihmiskunnalla on tällä hetkellä käytössään.

  Ihmisten tallomat viljapeltokuviot ovat geometrialtaan epäsymmetrisiä ja täten ne voi erottaa helposti ns. aidoista viljapeltokuvioista. Geometria on matematiikan haara, joka tutkii tasokuvioiden ja kappaleiden muotoa ja mittasuhteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.