Onko tämä Antarktiksen kadonnut lumikruiseri?

Satelliittikuvat vuodelta 1984, jotka me olemme saaneet kolmannelta osapuolelta, näyttävät massiivisen aluksen Etelänapamantereen lumessa. Vuoden 1984 kuvat ovat myöhemmin sensuroitu Google Earthista.

Antarktiksen lumikruiseri, jonka pituus oli 17 metriä ja korkeus 4,9 metriä, oli suunniteltu vuosina 1937-1939. Sen piti avustaa Etelänapamantereella liikkumista USA:n tutkimusmatkalla vuosina 1939-1941. Lumikruiseri, nimeltään ”The Penguin”, saapui Valaidenlahdelle tammikuussa 1940.

Massiivinen lumikruiseri epäonnistui toimimaan niinkuin sen piti vaikeissa olosuhteissa, ja lopulta se hylättiin Etelänapamantereelle.

Operation Highjumpin aikaan vuoden 1946 loppupuolella tutkimusretkikunta löysi koneen ja havaitsi, että se tarvitsi ainoastaan ilmaa renkaisiin ja hieman pientä laittoa jotta se toimisi.

Vuonna 1958 kansainvälinen tutkimusretkikunta löysi lumikruiserin käyttäen puskutraktoria. Se oli monen kymmenen sentin lumipeitteen alla, mutta pitkä bambukeppi kertoi sen sijainnin.

He kykenivät kaivamaan koneen esiin ja mittaamaan sataneen lumen määrän sen jälkeen kun se oltiin hylätty. Sisällä kone oli juuri sellaisessa kunnossa kuin miehistö oli sen jättänyt, paperit, lehdet, tupakat kaikki pyörivät lattioilla. Myöhemmin se taas katosi vaikeissa sääolosuhteissa.

Massiivinen kone Etelänapamantereella — gammakorjatut kuvat

Ulottuvuuksien ja designin mielessä tämä massiivinen kone vuoden 1984 kuvissa vastaa kadonnutta lumikruiseria, joten voisiko tämä olla se?

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.