EU for UAP

Ranskassa pidetään UAP-symposium

kirjoittanut Keith Basterfield

Kansainvälisiä tutkimuksia

Olen yrittänyt pysyä kärryillä kansainvälisistä tutkimuksista, jotka käsittelevät UAP-aihetta. Olen monesti raportoinut tässä blogissa Ranskan ilmailualan 3AF:n Sigma 2 teknisestä UAP-komissiosta. Jokin aika sitten löysin tietoja taas yhdestä uudesta ranskalaisesta symposiumista.

Juontajat

Kansainvälinen tutkimussymposium tunnistamattomista ilmailmiöistä (PAN) pidetään klo 10-20 lokakuun 16. päivä 2022 videokonferenssina. Konferenssin pitää Vertical Project Media ja sitä juontaa Marie-France-Barrault, ilmailualan insinööri; Jean-Pierre Troadec, IHEDN:n jäsen ja Nagib Kary, yksi Vertical Project Median perustajista.

Ohjelma

10.00-11.00 ”UFOt ja OANIt [vedenalaiset tunnistamattomat esineet, Objects Aquatiques non-identifies] meriympäristössä.”

https://vertical-project.com/wp-content/uploads/2022/09/kit-press.pdf

Alexandre Sheldon-Duplaix. Ranskalainen merihistorioitsija, joka valmistui Institut d’etudes Politiques des Parisista. Hän on toiminut tutkijana Service Historique de la Defencessa vuodesta 1989 sekä kadettikoulun opettajana. Hän työskenteli Ranskan puolustusministeriölle vuosina 1987-1999. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa sukellusveneistä ja lentotukialuksista.

11.00-12.00 ”PAN-havaintojen tilastoja.”

Michael Valiant. Riippumaton konsultti ja Meta-Connexions -yhtiön perustaja. Hän on valmistunut Toulousen Paul Sabatier -yliopistosta ja on tilastotieteen asiantuntija.

12.00-13.00 ”Häiritsevät Sigma 2 -tapaukset Ranskassa ja ympäri maailman”

https://vertical-project.com/wp-content/uploads/2022/09/kit-press.pdf

Luc Dini. Ilmailualan insinööri. 3AF:n emeritus-jäsen ja UFO-aiheisen Sigma 2 Teknisen Komission puheenjohtaja.

14.30-15.00 ”Erään astronautin mielipide UAP:sta”

https://vertical-project.com/wp-content/uploads/2022/09/kit-press.pdf

Jean-Francois Clervoy. Ranskalainen astronautti/insinööri Euroopan avaruusjärjestöllä (ESA). Kolmen NASA-mission kokenut veteraani.

15.00-16.00 ”UAP:den teknologiaoletus”

Philippe Guillemand. Fyysikko/insinööri CNRS:llä. Valmistunut Ecole Centrale a Paris:sta  sekä Globe Institute of Physics:sta. Hän on säteilyfysiikan tohtori.

16.15-16.45 ”Mitä merkkejä Maan ulkopuolisesta elämästä?”

Avi Loeb. Tunnistamattoman Oumuamu-taivaankappaleen ilmestyttyä, Avi Loeb esitti kontroversiaalin mielipiteen sanomalla, että se voisi olla keinotekoinen kappale, jonka on suunnitellut Maapallon ulkopuolinen älykäs sivilisaatio. Hän on tällä hetkellä astronomian professori, Institute for Theory and Computationin johtaja Harvardin yliopistossa. Hän on American Academy of Arts and Sciencesin jäsen vuodesta 2012.

17.00-18.00 ”Teknologiset romut”

Jacques Vallee. Documentica Financialin perustaja, ranskalais-amerikkalainen tiedemies, jonka koulutus on astrofysiikan ja tekoälyn puolella. Hänen tutkimuksensa on kontribuoinut internetin ensimmäisen ”sosiaalisen verkoston” perustamiseen hänen toimiessaan DARPAlla päätutkijana. Hän on perustanut viisi VC-rahastoa, mm. NASAn Red Planet Capitalin. Hänen kiinnostuksensa UFO-ilmiöön ja meediotutkimuksiin johti useiden kirjojen ja teknisten artikkelien kirjoittamiseen useilla kielillä. Hän on  CAPELLA-tietokannan pääarkkitehti, jossa on mm. 260,000 UFO-havaintoraporttia AATIPin salaista projektia varten, joka paljastui vuonna 2021.

18.00-20.00 Paneelikeskustelu

Keskustelua vetää Jean-Pierre Troadec. Puhujat: Alain Juliett (vanhempi taloustiedustelusta vastaava virkamies); Alexandre Sheldon-Duplaix; Michael Valiant; Vincent Costes (GEIPANin johtaja) sekä muita.

 

Artikkelin julkaissut ufos-scientificresearch.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.