David Grusch todistaa edustajainhuoneen UFO-kuulemisessa ensi viikolla

Mitä tapahtuu: David Grusch, joka on julkisuudessa esittänyt väitteitä salaisesta valtion UFOjen nouto-ohjelmasta, todistaa osana kauan odotettua edustajainhuoneen UFO-kuulemista heinäkuun 26. päivä. 

Grusch väitti aiemmin tänä vuonna, että Yhdysvaltain hallinto oli  “noutanut ehjiä ja osittain ehjiä aluksia, joita ihmiset eivät ole rakentaneet.”

Kuka muu todistaa? Gruschin lisäksi Ryan Graves, Americans for Safe Aerospacen johtaja, ja David Fravor, entinen laivaston pilotti, todistavat kuulemisessa.

”Tulemme kuulemaan todistajia, jotka voivat puhua suoraan kansalle kokemuksistaan”, Burchett sanoi todistajista.

Lisätietoja: Kuulemisen pitää edustajainhuoneen valvontakomission kansallisen turvallisuuden paneeli keskiviikkona heinäkuun 26. päivä 2023.

Republikaanit ovat antaneet Burchettille ja edustaja Anna Paulina Lunalle (R-Fla.) johtavan roolin suunnitella alakomitean kuuleminen. Mutta molemmilla puolueilla on intressi pitää kuuleminen Burchettin, Lunan ja edustajien Jared Moskowitz (D-Fla.) sekä Eric Burlison (R-Mo.) kanssa, jotka kaikki esiintyvät yhdessä lehdistötilaisuudessa puhumassa torstain kuulemisesta.

https://www.youtube.com/watch?v=kn_a80sCpLI

“Tämä kuuleminen liittyy luotettavien ihmisten oikean elämän kertomuksiin… ja siihen miksi armeija ja valtio eivät ole rehellisiä meille”, Moskowitz sanoi.

Kulisseissa: Useat ryhmän jäsenet sanovat, että heitä on vastustettu eri puolilla, kun he ovat yrittäneet suunnitella kuulemista, mm. tiputtamalla potentiaalisia todistajia pois.

“Tätä kuulemista on vastustettu paljon…. On monia ihmisiä, jotka eivät halua meidän tuovan näitä asioita valoon”, Burchett sanoi.

Mitä seuraavaksi? Luna ennusti, että ensi viikolla alkaisi sarja kuulemisia. Jos lainsäätäjät ovat sitä mieltä, että heitä maalitetaan ja estetään menemästä eteenpäin, silloin Lunan mukaan he pitävät kenttäkuulemisia.

Katso keskiviikon 26.7. kuuleminen tästä:

 

Artikkelin julkaissut Politico

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.