”Ei-ihmisäly”: Schumer ehdottaa uutta UFO-lainsäädäntöä

Senaatin enemmistöjohtaja Chuck Schumer (D-N.Y.) ja viiden muun senaattorin muodostama kaksipuolueinen ryhmä esittivät 13. heinäkuuta poikkeuksellisen lain, jonka mukaan Yhdysvaltain hallituksella tai yksityisillä urakoitsijoilla saattaa olla salaa hallussaan talteen otettuja UFOja ja ”biologisia todisteita elävästä tai kuolleesta ei-inhimillisestä älykkyydestä”.

Lainsäädännön mukaan ”ei-inhimillisellä älykkyydellä” tarkoitetaan ”mitä tahansa tuntevaa älykästä, älykästä, ei-inhimillistä elämänmuotoa luonteesta tai perimmäisestä alkuperästä riippumatta, jonka voidaan olettaa olevan vastuussa ufoista”.

Kun otetaan huomioon ufo-aiheeseen vuosikymmeniä liittynyt leimautuminen, tällaista hämmästyttävää sanamuotoa ei sisällytetä kaksipuolueiden kongressin lainsäädäntöön vain hetken mielijohteesta, saati sitten senaatin johtavan lainsäätäjän ehdotuksesta.

Lainsäädäntöön liittyvän lausuman mukaan hallituksen aiemmin tuntemattoman ufoanalyysiohjelman paljastuminen vuonna 2017 käynnisti laajan kongressitutkimuksen tunnistamattomista poikkeavista ilmiöistä (UAP), jotka ovat hallituksen uusi termi ufoille.

Käynnissä oleva tutkimus ”paljasti laajan verkoston yksilöitä ja ryhmiä”, jotka väittivät tietävänsä salaisista UAP:hen liittyvistä ohjelmista ja tiedoista.

Schumerin mukaan UFOihin liittyvien väitteiden ”valtava määrä ja monimuotoisuus” ”sai jotkut kongressissa uskomaan, että [Yhdysvaltain hallitus] salasi UAP:ita koskevia tärkeitä tietoja laajojen ajanjaksojen ajan”. Lisäksi, kuten lainsäädännössä todetaan, ”uskottavat todisteet ja todistajanlausunnot osoittavat, että liittovaltion hallituksen [UFO-]asiakirjoja on olemassa, mutta niitä ei ole vapautettu luokituksesta”, kuten laki edellyttää.

Tätä varten Schumerin lainsäädännöllä perustetaan riippumaton yhdeksänjäseninen virasto, jonka tehtävänä on kerätä, tarkistaa ja poistaa UAP:n tiedot. Jos laki hyväksytään nykyisessä muodossaan, se velvoittaisi kaikki hallituksen UFO-asiakirjat ”oletettavasti julkistetaan välittömästi”.

Lainsäädäntöehdotus on seurausta entisen tiedustelupalvelun virkamiehen David Gruschin räjähdysherkästä väitteestä, jonka mukaan salaiset UFOjen etsintä- ja takaisinmallinnusohjelmat on salattu laittomasti kongressilta. On tärkeää, että vaikutusvaltainen tutkintaelin, joka valvoo maan tiedustelupalveluja, piti Gruschin väitteitä ”uskottavina ja kiireellisinä”. Lisäksi presidentti Obaman nimittämä ja senaatin vahvistama tiedusteluyhteisön ensimmäinen ylitarkastaja, joka on nykyään yksityisoikeudellinen korkean profiilin asianajaja, edusti Gruschia hänen edetessään virallisen ilmiantoprosessin läpi.

NewsNationin haastattelussa senaatin tiedustelukomitean varapuheenjohtaja senaattori Marco Rubio (R-Fla.) vahvisti sekä Gruschin väitteiden että Schumerin kaksipuolueisen lainsäädännön pääpiirteet.

Rubion mukaan vain toinen kahdesta merkittävästä lopputuloksesta selittää viimeaikaiset tapahtumat: ”Joko se, mitä [Grusch] sanoo, on osittain totta tai täysin totta, tai sitten meillä on joitakin todella älykkäitä, koulutettuja ihmisiä, joilla on korkeat turvaluokitukset ja erittäin tärkeät virat hallituksessamme, jotka ovat hulluja ja johtavat meidät harhaan.”

”Useimmat näistä ihmisistä”, Rubio jatkoi, ”ovat olleet erittäin korkeassa asemassa ja korkeissa tehtävissä hallituksessamme. Joten kysytte itseltänne: ’Mikä kannustin niin monilla ihmisillä, joilla on tällainen pätevyys – nämä ovat vakavasti otettavia ihmisiä – olisi ilmoittautua ja keksiä jotain?'”

Kysyttäessä väitteiden yksityiskohdista Rubio totesi, että henkilöt, joilla on ”omakohtaista tietoa tai omakohtaisia väitteitä”, ”kertovat meille, mitä olette nähneet julkisuudessa, olipa kyse sitten vanhoista [UFO-] ohjelmista tai nykyisistä tapahtumista”.

Rubion kommentteja ja Schumerin lausuntoa mukaillen edustaja Mike Gallagher (R-Wis.), joka kuuluu edustajainhuoneen tiedustelua käsittelevään pysyvään tiedustelukomiteaan, totesi hiljattain, että ”kaikenlaiset [ufoilmoittajat] tulevat esiin” ja kertovat kongressille, että ”he ovat olleet osa sitä tai tätä [ufo-]ohjelmaa”.

Gallagherin mukaan viime vuonna voimaan tullut ufojen ilmiantajansuoja johti ”monenlaisiin melko kiihkeisiin keskusteluihin”.

Gallagherin mukaan viime vuotisten UFO-tietovuotajasuojausten käyttöönotto johti “erilaisiin intensiivisiin keskusteluihin.”

Rubion ja Gallagherin huikeat kommentit hehkuttavat kahta raporttia, joissa mainitaan useita sotilaiden, tiedusteluviranomaisten ja yksityisen sektorin toimijoiden nimiä, joiden mukaan puolustusteollisuuden alihankkijoilla on hallussaan useita aluksia, joita “ihmiset eivät ole rakentaneet”.

Vaikka heinäkuun lakiehdotus leikkaisi rahoitusta kaikilta salaisilta nouto-ohjelmilta ja takaisinmallinnusohjelmilta, senaattori Schumerin ehdotus menee vieläkin pidemmälle. Uuden lakiesityksen kohta sanoo, että “kaikki haltuun saadut [UFOt] ja biologiset todisteet ei-ihmisälystä, jota yksityishenkilöt tai muut tahot  kontrolloivat” tulee siirtää Yhdysvaltain hallinnon haltuun “julkisen hyvän” nimissä.

Lisäksi, jotta varmistettaisiin kaikkien valtion UFO-dokumenttien  ja tietojen julkaisu, uusi laki vaatii “Kontrolloidun Paljastuksen Kampanjasuunnitelmaa”. Jos ehdotettu yhdeksänhenkinen valvontaryhmä pitää UAP-dokumentteja liian arkaluonteisina julkaistavaksi välittömästi, sellaiset tiedot tulee alistaa “vertailuarvioihin perustuvalle suunnitelmalle”, jossa annetaan suosituksia “tarkasta ajasta”, jolloin ne “voidaan asianmukaisesti paljastaa kansalle.”

Valvontaryhmän suositusten mukaisesti lainsäädäntö tekee presidentistä “ainoan auktoriteetin jonka valtaa ei voi siirtää toiselle paljastaa” UFOihin liittyvät tiedot kansalle.

Kun presidentillä on tällainen korkea valta, on todennäköistä, että Schumerin johtama senaatti on koordinoinut ehdotuksen luonnostelua ja konsultoinut Bidenin Valkoista taloa ennen lainsäädännön ehdottamista.

Onneksi kansan ei tarvitse odottaa uuden lainsäädännön voimaantuloa saadakseen tietää mitä valtio tietää UFOista. Edustajien Tim Burchett (R-Tenn.) ja Anna Paulina Luna (R-Fla.) mukaan, edustajainhuoneen valvontakomissio pitää kuulemisen heinäkuun 26. päivä, jossa on “superstaratodistajia”, jotka ovat palvelleet sekä demokraattien että republikaanien hallinnoissa.

Kuten Schumer ihan oikein totesi, “Amerikan kansalla on oikeus tietää tuntemattomista teknologioista, ei-ihmisälyistä ja selittämättömistä ilmiöistä”. Toivottavasti poikkeuksellinen lakiehdotus saatetaan voimaan ja yhdessä kuulemisten kanssa me pääsemme kiinni totuuteen vuosikymmenten ajan piilossa olleesta UFO-mysteeristä.

 

Artikkelin julkaissut The Hill

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.