Kaukokatselua salaisiin avaruusohjelmiin

Exopolitics Todayn haastattelussa tri. Courtney Brown, Farsight Instituten perustaja ja johtaja, puhuu siitä miten kaukokatselua voidaan käyttää salaisia avaruusohjelmia, avaruusolentoja ja Maan ulkopuolista elämää koskettavan tiedustelutiedon keruutyökaluna. Hän vastaa kysymyksiin valtiotieteellisestä taustastaan, miten hän päätyi kaukokatselijaksi, sekä kertoo joitain keskeisiä periaatteita ja tekniikoita liittyen kvanttifysiikkaan ja ajan mekaniikkaan.

Tri. Brown varoittaa kaukokatselun väärinkäytöstä ja siitä miten sokkoprotokolla on tarpeen, jotta estetään alitajuisen mielen tulosteen vaikuttaminen ja niiden sotkeminen. Tärkeimpänä hän selittää miten oikein tehtynä kaukokatselu on turvallinen työkalu erilaisten avaruusolentojen ja henkisten olentojen tarkkailuun, jopa niiden joita pidetään kaikkein voimakkaimpina.

Tri. Brown puhuu monista eri projekteista, joita Farsightilla on tehty, mm. presidentin ja avaruusolentojen välisestä tapaamisesta, Operation Highjumpista sekä Ceresin supersotilaista. Hän selittää miten hän yllättyi kaukokatselun tuloksista, jotka vahvistivat Tony Rodriguesin kokemukset Ceresillä ja Marsissa, niinkuin hän kuvaa kirjassaan Ceres Colony Cavalier.

Tämä on unohtumaton haastattelu, jossa tri. Michael Salla saa vieraakseen erään maailman johtavista kaukokatselun asiantuntijoista kertomaan sen hyödyistä ja transformationaalisesta potentiaalista planeetallemme.

Farsight Instituten verkkosivut löytyvät täältä
Farsightin striimauspalvelu löytyy täältä.

Video löytyy YouTubesta tai Rumblesta

 

Artikkelin julkaissut exopolitics.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.