Miljardöörin väite: Avaruusolennot kulkevat keskuudessamme

UFOjen maailma on ollut salailun ja ihmetyksen verhoama jo pitkän aikaa, ja eräs henkilö on nousemassa kaiken keskiöön alalla: Robert Bigelow. Hän on miljardööri, jolla on yhteyksiä Yhdysvaltain hallitukseen ja sen UFO-projekteihin jo vuosikymmenien ajalta.

Haastattelussa elokuvantekijä James Foxin kanssa Bigelow toi esiin UFO-paljastuksen aiheen — Maan ulkopuolista elämää koskevan informaation paljastamisen.

Bigelow sanoi, että hän oli tutkinut kovasti UFO-paljastuksen vaikutusta globaaliin populaatioon. Hän väitti, että tapaus vertautuisi ihmiskunnan suurimpiin skandaaleihin, mutta miljoona kertaa pahempana. Bigelowin mukaan talous romahtaisi ja järjestäytynyt uskonto kärsisi pahoin avaruusolentojen paljastamisesta.

Mutta entäpä avaruusolentojen ja ihmisrodun alkuperä?

Eräät yhteydet avaruusolentoihin on hyvin dokumentoitu, ja heidän kommunikoimansa viesti on kerrottu eteenpäin. Urantia-kirja kuvaa erittäin yksityiskohtaisesti universumin yhteiskunnallisen, poliittisen ja uskonnollisen rakenteen. Nämä kuvaukset eivät jätä mitään mielikuvituksen varaan: niissä kuvataan eri elämänmuotoja eri asutuilla planeetoilla, miltä ne näyttävät, mitä ne syövät ja mitä ne ajattelevat Jumalasta.

Urantia-kirja on henkinen, filosofinen ja uskonnollinen kirja, jonka alkuperä on Chicagossa vuosien 1924-1955 välillä. Kirjan alkuperäistä kirjoittajaa ei tunneta.

Teksti esittelee sanan ”Urantia” Maapallon nimenä, ja sen tarkoituksena on ”esittää laajempia käsitteitä ja kehittynyttä totuutta”. Kirja pyrkii yhdistämään uskonnon, tieteen ja filosofian. Sen laaja sisältö tieteen kannalta kiinnostavista aiheista on ainutlaatuinen niiden asiakirjojen joukossa, joiden sanotaan tulleen taivaallisilta olennoilta. Kirjassa käsitellään muun muassa elämän alkuperää ja merkitystä, ihmiskunnan paikkaa maailmankaikkeudessa, maapallon historiaa, Jumalan ja ihmisten välistä suhdetta sekä Jeesuksen elämää.

Voit lukea Urantia-kirjaa verkossa:

https://www.urantia.org/fi/urantia-kirja/lue

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.