Pentagonin UFO-romun tutkimusjohtaja löytyi, Maan ulkopuolinen yhteys vahvistettu

Kirjoittanut Anthony Bragalia

huhtikuu 2021

Maailmanlaajuisesti revittiin uutisotsikoita Pentagonin julkistaessa UFO-romun testituloksia käsittelevät dokumentit, jotka saatiin vastauksena FOIA-tietopyyntöön. UFO-romumateriaalilla on potentiaalia tehdä uskomattomia asioita: muuttaa valonnopeutta, muuttua näkymättömäksi, toimia ”muistimetallina”, palata alkuperäiseen muotoonsa ja tiivistää sähkömagneettista energiaa. Ominaisuuksista voit lukea enemmän täällä.

Ja kun Pentagon ”käänsi kelkkansa” ja sanoi, että dokumentit puhuvat itse asiassa aseohjelmasta, vasta-argumentti esitettiin artikkelissa joka löytyy täältä. Ja tässä kolmannessa tutkimusten sarjassa käy ilmi, että UFOjen rakennusmateriaalia on kuin onkin tutkittu Pentagonissa, ja että teknologiansiirto yksityiselle puolelle ja akatemiaan on aloitettu.

  • Puolustustiedustelun (Defense Intelligence Agency, DIA) upseeri, joka tätä UFO-tutkimusohjelmaa veti (nyt nimellä UAP eli Unidentified Aerial Phenomena), on identifioitu. Hän eli ”kaksoiselämää” työn ja kodin välillä, ja myönsi että jonkin verran avaruusolentojen inspiroimaa tutkimusta on tehty ilmailualan asejärjestelmien nimissä.
  • Hänen identiteettinsä, joka oli sensuroitu haltuun saaduista dokumenteista, on saatu selville ja nimi kerrotaan tässä. Vaikka hän työskenteli eräänä viraston etevimpänä rakettitieteilijänä, hän oli samaan aikaan Pentagonin yhteyshenkilö ja aiemmin salaisen UFO-tutkimusohjelman johtaja. Hänen ilmailualaa ja UFOja koskettava työnsä ”sekoittui” toisiinsa.
  • Hän myönsi virassa olevalle amerikkalaissenaattorille, että vaikka hän oli rakettien asiantuntija, UFOihin liittyvät teknisen ongelmat hämmensivät häntä. Hänen kokemuksensa ja kommenttinsa vahvistavat nyt, että UFO-tutkimusta tehdään usein salaa kehittyneen ilmailualan tutkimuksen nimissä.
Flying Hangar
  • Pentagonin edustajan tuoreet lausunnot siitä, että FOIA-dokumentit liittyisivät ainoastaan aseohjelmaan eikä niinkään UFO-ohjelmaan näytetään epätosiksi. Ne itse asiassa liittyvät molempiin.
  • Ja tuore ilmi tullut valtiollinen sähköposti näyttää ne petolliset tavat, joilla UFOihin liittyviä FOIA-pyyntöjä käsketään käsittelemään. Sue Gough, Pentagonin edustaja, joka on antanut alkuperäisestä artikkelistani vähättelevän lausunnon, mainitaan sähköpostissa. Sähköposti tekee selväksi, että hänen vaikutuksensa kansan käsitykseen UFOista on kauaskantoinen ja että hän on disinformaation ja väärän informaation mestari.

Mies Pentagonin UFO-romuraporttien taustalla

FOIA-tietopyyntövastauksessa oli teknisiä dokumentteja futuristisista kehitettävistä materiaaleista, joiden uskotaan olevan peräisin UFOsta tai UFOn palasista. Saadut raportit eivät ole ”perustutkimusta”, jossa puhuttaisiin kemiallisesta tai alkuainekoostumuksesta, vaan ne ovat ”soveltavaa tutkimusta”. Tämä ottaa perustutkimuksen ja soveltaa sitä teknisten konseptien kehitykseen, jotta niitä joku päivä voitaisiin käyttää oikeassa elämässä.

tohtori James Lacatski, DIA:n ”rakettitieteilijä” ja ufologi

Useat dokumentit on merkattu ”tekstiblokilla” (kts. alla) jossa lukee, ”Tämä tuote on sarja kehittyneen teknologian raportteja, jotka on julkaistu FY 2009 DIA:n alaisuudessa.” Raportit on tuotettu sopimustyönä AAWSA:lle, eli Advanced Aerospace Weapon System Applications Program. Tämä oli Advanced Aerospace Threat Identification Programin (AATIP) aiempi nimi. DIA:n ohjelmajohtajan nimi sensuroitiin teknisistä papereista, jotka FOIA-tietopyyntönä saatiin. Kuitenkin toisessa dokumentin versiossa, josta australialainen tutkija Keith Basterfield on raportoinut, ohjelmanjohtajan nimi ei ole sensuroitu. Ohjelmanjohtajan nimi on tri. James Lacatski. Tri. Lacatski auttoi käymään läpi ja hallinnoimaan näitä dokumentteja (tai ”työsuoritteita”). Ja tri. Lacatski oli ammatillisesti mukana UFO-tutkimuksessa. Itse asiassa, kuten tullaan näyttämään, tri. Lacatskin johtopäätökset UFOista maksoivat hänelle hänen työpaikkansa.

Lacatskin nimi sensuroitu
Lacatskin nimi mukana

Tri. James Lacatski ei ole tunnettu nimi UFO-piireissä — mutta sen tulisi olla. Hän oli pitkäaikainen DIA:n vanhempi rakettitedemies. Hänellä oli tutkintoja usealta tekniseltä alalta. Tri. Lacatski tunnustettiin alansa asiantuntijana mm. alusten ja rakettien voimanlähteissä. Samaan aikaan hän oli ohjelmanjohtaja Pentagonin UFO-tutkimusohjelmassa, nyt tunnetuksi tulleen Luis Elizondon edeltäjä.

Elizondo, joka on jäänyt pois palveluksesta ja esiintynyt monenlaisessa mediassa, on vahvistettu olleen viranomaisen ominaisuudessa UFO-tutkimusohjelmassa Pentagonilla. Tämä ohjelma, jonka New York Times paljasti vuonna 2017 tutkivassa artikkelissaan, pyöri usean vuoden ajan, ja sille annettiin budjettia lähes $30 miljoonaa dollaria. Se on toiminut usealla eri nimellä.

Elizondo antoi vihjeitä Lacatskista postauksessa, jonka hän teki marraskuun 1. päivä 2018 To The Stars Academyn verkkosivuilla. Siinä hän vihjasi, että Lacatskin oli olennaisesti savustanut ulos pestistään äärioikeistolaiset, uskovaiset upseerit, jotka eivät pitäneet hänen johtopäätelmistään joita hän teki UFO-ilmiöstä. Elizondo kertoo uskomattoman, mutta varsin häiritsevän, tarinan Lacatskista: ”Eräät korkea-arvoiset valtion viranomaiset ajattelivat, että meidän UAP-faktojen keräämisemme oli vaarallista heidän filosofisille uskomuksilleen. Itse asiassa, minun AATIP-edeltäjäni ura pilattiin, koska muutama eliitti pelkäsi turhaan. Sen sijaan että he olisivat hyväksyneet huipputiedemiehen tuottaman datan, he päättivät että data oli uhka heidän uskomuksilleen ja sen sijaan tuhosivat hänen uransa sen takia.”

Elizondo bigger, cropped head shot, enha

Lacatskin UFO-tutkimuksessa mukanaoloa tukee moni eri lähde. Roger Glassel, ruotsalainen UFO-tutkija joka on erikoistunut FOIA-tietopyyntöihin ja on Keith Basterfieldin tuttu, jäljitti historiallisia tapahtumia ja kävi läpi julkaistuja teoksia, ja on nyt määrittänyt sen, että Lacatski (nyt eläkkeellä) oli ohjelmanjohtaja UFO-tutkimusohjelmassa. Ja Glassel sanoo, että ”AAWSA, josko ei ollutkaan sama, näyttäisi kaikkein läheisimmältä AATIP:lle.” Lasvegasilainen Emmyn ja Peabodyn voittanut kolumnisti ja TV:n tutkiva journalisti George Knapp (joka henkilökohtaisesti tuntee senaattori Harry Reidin) vahvistaa asian: ”Senaattori Harry Reid ja kollegat saivat rahoitusta käynnissä olevaan tutkimukseen, mutta sitä ei kutsuttu nimellä AATIP. Alkuperäinen akronyymi oli AAWSAP eli Advanced Aerospace Weapon System Applications Program.” Tri. James Lacatski oli AAWSAPin ohjelmanjohtaja.

Tottakai, kun kysyin UFO-romudokumentteja AATIP​-ohjelmasta, sain takaisin dokumentteja, joissa luki AAWSAP, ja näin myös osoitettiin se että ohjelmilla on sama tavoite. Ja senaattori Harry Reid itse on sanonut haastattelussa, josta New York Times kertoi vuonna 2017, ”Sain kommunikaatiota mieheltä, joka oli työskennellyt eräälle näistä virastoista, hän oli tohtori. Hän sanoi, ’Tiedän kaiken raketeista mutta en tiedä mitä nämä ovat’.” Reid viittasi Lacatskiin. Tri. Lacatski on myöntänyt silloin istuvalle senaattorille, että hän oli sekä ilmailualan tiedemies että valtion UFO-tutkija.

Ja tiedetään, että Lacatskilla oli vahva kiinnostus UFOihin ja avaruusolentoihin ja hän oli kertonut kiinnostuksestaan vieraillessaan Utahissa 550 eekkerin ranchilla nimeltä ”Skinwalker Ranch”, jossa yli puolen vuosisadan ajan paranormaalit ja UFO-ilmiöt ovat monien kertomuksien mukaan tapahtuneet. Uskomatonta kyllä, tuohon aikaan ranchin omisti kukas muukaan kuin Robert Bigelow, Bigelow Aerospacen mies, josta New York Times sanoi että hänellä on UFO-romua tallessa ”erikoislaitoksessa” samaisen AATIP-sopimuksen alaisuudessa.

Monien sähköpostien ja puheluiden jälkeen DIA:lle siitä mitä FOIA-tietopyynnöissä haluttiin saada vastaukseksi, kesti kolme vuotta saada pyyntöön vastaus. Kuten aiemmissa artikkeleissa on mainittu, pyynnössä käytettiin ainoastaan termejä UFO, UAP, Bigelow Aerospace ja UFO debris. DIA:n vastauksessa pyyntöön käytettiin myös ainoastaan näitä termejä. Ja tämä uusi löydös vahvistaa seuraavaa:

Se, että DIA-tiedemies tri. James Lacatski oli se joka johti ohjelmaa, joka tuotti saamani tekniset dokumentit, osoittaa että ne liittyvät UFO-romuun ja niiden soveltamiseen ilmailualan tutkimukseen. Lacatski on kieltäytynyt kaikista yhteydenotoistani, eikä halua puhua asiasta.

Pentagonin sisäiset sähköpostit paljastavat UFO-petkutuksen

Tutkija Mark Cecotti sai tuoreeltaan haltuun sisäisiä sähköposteja, joista käy ilmi se miten ”järjesteltyä” ja petollista puolustusministeriön UAP:hen liittyvä kommunikaatio voi olla. Heinäkuun 10. päivän 2020 sähköpostit Joe Gradisherilta, joka on merivoimien informaatiosodankäynnin apulaisjohtaja, Jeff Jonesille, joka työskentelee laivaston tiedotuksessa. Gradisher varoittaa Jonesia siitä miten vastata UFO/UAP-asioihin joita pyydetään kertoa FOIA-tietopyynnöissä. Sähköpostissaan, joka on esitetty tässä, jotkut lainaukset pistävät silmään:

”…julkisten asiain hoitamisen perspektiivistä kaikki median UAP-kyselt menevät puolustusministeriön julkisasiainhoidon kautta, Sue Gough (cc’nä) … pidetään hänet mukana keskustelussa, sillä me temme läheistä yhteistyötä.

Tähän päivään mennessä, me emme ole antaneet yhdellekään medialle lupaa haastatella tästä aiheesta.

Älkää kommentoiko. Tämän asian nyanssit ovat sellaiset, että kaikki poikkeamat DOD:n tekemistä lausunnoista johtavat useisiin uutisjuttuihin ja uusiin FOIA-tietopyyntöihin eri tasoille.

Jos on tarpeellista, me koordinoimme teidän kanssamme tiettyjen pyyntöjen tiimoilta, riippuen kysytyistä kysymyksistä.

Lisäksi, yleisesti ottaen, me annamme normaalin FOIA-prosessin toimia niinkuin sen tuleekin, mutta me olemme pyytäneet, että FOIA-virastot koordinoisivat meidän kanssamme UAP-kysymyksissä ennen kuin he painavat “lähetä”-nappia niin, että uudenlaisia termejä/kieltä/jne. ei otettaisi käyttöön sekoittamaan viestintää kokonaisuutena.

Lisäksi, nyt on annettu Turvallisuusluokitusohjeistus (Security Classification Guidance) (tasolla SECRET), joka ottaa kantaa UAP-kysymykseen ja siihen mitä saa ja ei saa kertoa julkisesti. Mielelläni toimitan sen teille jos teillä on sille tarvetta.

https://7f215854-ce29-4a12-9bb0-f4e7eb88d38a.filesusr.com/ugd/aa4aac_da17103a61a047859a97a85588d63eb0.pdf

Sue Gough, johon sähköpostissa viitataan, on Pentagonin edustaja, joka on puhunut eri asioita kuin DIA, sanoen että minulle annetut FOIA-dokumentit, sen sijaan että ne liittyisivät UFOihin, liittyivät asetutkimukseen. Gough on näyttänyt useasti, että hän antaa ristiriitaisia ja sekavia lausuntoja UFO/UAP-asioissa.

Kun sähköpostin pointit käy läpi, voi tyrmistyä siitä minkälaista FOIA-peliä pelataan UFO-asiassa:

  • UAP:hen liittyvät FOIA-tietopyynnöt käsitellään eri prosessilla kuin normaali FOIA-prosessi.
  • FOIA-viranomaisten tulee yhdessä esimiestensä kanssa vastata näihin FOIA-pyyntöihin.
  • Kaikki UAP:hen liittyvät mediapyynnöt pitää käyttää Sue Gough’n kautta, joka on Pentagonin edustaja. Mitään mediahaastatteluja ei sallita aiheesta ja kyselyihin pitää vastata ”ei kommenttia”.
  • Jos tilanne vaatii, erityisen haastavat FOIA-tietopyynnöt tulee ”koordinoida” relevantin ylemmän tahon avulla.
  • Aiheesta on annettu ”ohjeistus”, luokituksella Salainen, jossa käydään läpi se mitä UAP:sta voi sanoa ja mitä ei.

Toki tämä on kaikki häiritsevää. Mutta se auttaa meitä tietämään miksi Pentagon, sen jälkeen kun se oli vastannut UFO-romua koskevaan FOIA-tietopyyntöön käyttäen UFO-termejä, nyt on oman tiedustelupalvelunsa kanssa ristiriidassa ja inttää, että lähetetyt dokumentit liittyvät aseisiin.

Mistä tämä kaikki kertoo

Kun ymmärryksemme ”Pentagonin UFO-romupapereiden” merkityksestä lisääntyy, me opimme että tieteen voittokulkua on avustettu ulkoavaruuden teknologialla. Ja tämä ei mitenkään tee ihmisen saavutuksista mitättömiä, vaan parantaa niitä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Explorations

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.