Skinwalkerin luolasta löytyi päräyttäviä anomalioita

Kahden vuoden ajan tutkimustiimi Skinwalker Ranchilla on tutkinut hypoteesia, joka yhdistää tietyt geologiset paikat, ihmistietoisuuden, paranormaalit kohtaamiset, muinaiset alkuperäiskansojen pyhät paikat ja UFO-havaintopaikat yhtenäisemmällä tavalla — mikäli sellaista on olemassa.

Monia näistä paikoista on tutkittu, tai tutkitaan tällä hetkellä edelleenkin, useita näistä paikoista on tutkittu tai tutkitaan parhaillaan näihin tekijöihin liittyvien yliluonnollisten poikkeavuuksien varalta.

Kvanttifysiikkaa koskevat nykyiset löydöt vaikuttavat suoraan ymmärrykseemme itsestämme ja siihen, miten tämä vaikuttaa kaikkiin yhteydenottoihin paranormaalin kanssa. Mount Wilson Ranchin ja Skinwalker Ranchin kaltaiset paikat tarjoavat ehdottomasti parhaat historialliset lähtökohdat näiden kysymysten esittämiseen. Ja me kysymme suoraan!

Ei-paikallisen tietoisuuden käsite viittaa ajatukseen, jonka mukaan tietoisuus ei välttämättä rajoitu aivoihin tai kehoon, vaan se voi olla maailmankaikkeuden perustavanlaatuinen osa, joka ei ole paikallinen, mikä tarkoittaa, että se ei ole sidottu avaruuden ja ajan rajoitteisiin.

Tätä ajatusta ei hyväksytä laajalti valtavirran tieteessä, eikä sen tueksi ole tällä hetkellä olemassa tieteellistä näyttöä, vaikka on olemassa valtava määrä riippumattomia tutkimustuloksia ja ammattilaisia, joilla on merkittävää näyttöä muusta.

Kaukokatselu on termi, joka viittaa väitettyyn kykyyn käyttää aistien ulkopuolista havaitsemista saadakseen tietoa kaukaisesta tai näkymättömästä kohteesta subjektiivisin keinoin, kuten intuition tai meditaation avulla. Kaukokatselu on ollut jonkin verran tieteellisen tutkimuksen kohteena, erityisesti Bob Bigelow’n johtaman National Institute for Discovery Science (NIDS) kaltaisten organisaatioiden toimesta ja yhdessä Hal Puthoffin ja Stanfordin tutkimuslaitoksen (SRI) jäsenten kanssa.

Yksi tärkeimmistä argumenteista ei-paikallisen tietoisuuden olemassaolon puolesta on ajatus siitä, että etänäkö voi olla ei-paikallisen havaitsemisen muoto, mikä tarkoittaa, että sen avulla yksilöt voivat saada tietoa kaukaisista paikoista tai tapahtumista ilman fyysisten aistiensa käyttöä.

Jos psykoaktiivisilla alueilla olevia vahvistuneita taajuuksia voitaisiin havaita paikoissa, joissa on paljon outoja piirteitä, tämä voisi osoittautua ratkaisevaksi osaksi paljastumisprosessin ymmärtämistä. Se voi auttaa meitä ymmärtämään niitä ”kontaktin” muotoja, joita kuvataan muinaisissa kalliopiirroksissa ja joita kerrotaan alkuperäiskansojen suullisissa perinteissä tuhansien vuosien ajan.

Se voi myös auttaa selittämään omia henkilökohtaisia paranormaaleja kokemuksiamme, ufohavaintojamme, sieppauskokemuksiamme ja sitä, mitä se voi tarkoittaa todellisuudessamme sen kehittyessä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.