DARPA haluaa kontrolloida sinua ja verilinjaasi rokotteilla

Ennen maailmanlaajuisia karanteeneja vuonna 2020, Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) ja National Institutes of Health (NIH) olivat vaivihkaa kehittelemässä uudenlaista mRNA-rokotetta uuden Moderna-nimisen bioalan yrityksen kanssa. Heidän strateginen suunnittelunsa alkoi vuonna 2013, kun DARPA antoi Modernalle rahaa, jota käyttää keksimään menetelmiä lyhytaikaisen immuunivasteen aikaansaamiseksi mRNA-rokotteilla.

mRNA-alustan keksijä tri. Robert Malone paljastaa, että “Moderna on käytännössä DARPAn perustama.” Miljoonia dollareita DARPAn rahaa on uponnut rokoteohjelman patentteihin, jotka on annettu Modernalle. Moderna kuitenkin kieltäytyy paljastamasta näitä DARPAn lahjoituksia patenttihakemuksissa, joita he ovat jättäneet uusista rokoteteknologioista.

DARPA on mRNA-piikkiproteiinikokeilun taustalla, NIH:n tuella

Tämän salamyhkäisen DARPAn projektin paljastuessa käy ilmi, että pahamaineiset voimat Yhdysvaltain hallituksessa suunnittelivat tämän teknologian vapauttamista vuosia ennen “pandemiaa”. Vaatimustenmukaisuuden saavuttamiseksi heidän piti ainoastaan hyödyntää ihmispsykologiaa, ohittaa lainvoima ja uhkailla ihmisiä elinkeinon menettämisellä pakottaakseen heidät tähän kokeeseen ja muuttamaan heidän solujensa luonnollista fysiologiaa ja biologisia toimintoja. NIH:n johtaja tri. Anthony Fauci varmistui tästä kansallisen karanteenin alkaessa maaliskuussa 2020. Fauci toteutti suunnitelmaa ja nyt haluaa pakolla rokottaa tämän kansanmurhamyrkyn ihmisiin.

Image: BOMBSHELL: DARPA was secretly developing the mRNA vaccine years ago through Moderna, and they seek permanent control over your body and bloodline

Valvova ryhmä nimeltään Knowledge Ecology International huomauttaa, että Moderna sai $20 miljoonaa DARPAn apurahaa vuosia ennen “maailmanlaajuista pandemiaa”. Ryhmä esittää, että nämä rahat “todennäköisesti” johtivat siihen, että tämä uusi rokoteteknologia kehitettiin. Tämä pitkään jatkunut operaatio pitää sisällään 26 hyväksyttyä patenttia “Modernan” ja “ModernaTx:n” nimissä, sekä 154 patenttihakemusta. Patenttien lähempi tarkastelu näyttää, että Moderna oli mukana DARPAn Autonomous Diagnostics to Enable Prevention and Therapeutics (ADEPT) -ohjelmassa. Tämä rahoitus on tehnyt tietä Modernan mRNA-rokoteohjelmille Chikungunya- ja Zika-viruksiin, eskä muille tuleville hengitystiepatogeeneille.

DARPA sanoo vastauksena, että se “aktiivisesti tutkii Modernalle myönnettyjä virastojen palkintoja selvittääkseen, mitkä patentit ja vireillä olevat patentit, jos niitä on lainkaan, voivat liittyä DARPA-tukeen”. Sen sijaan että se auditoisi riippumattomasti suunnitellun mRNA-piikkiproteiinioperaationsa, DARPAn sallitaan tutkia omia rahavirtojaan, mikä varmastikin johtaa Modernan tekemiin salamyhkäisiin mRNA-tutkimuksiin. Olipa sitten suuri ihmiskokeiden salaliitto olemassa tai ei, Modernan laillinen belvoite on paljastaa Yhdysvaltain viranomaisten heille antama tuki patenttihakemuksiin Bayh-Dole Actin alaisuudessa sekä Yhdysvaltain patentti- ja rekisterihallinnon säännöstön nojalla. DARPA myöntää suoraan olevansa tämän globaalin kokeen taustalla, julistaen verkkosivuillaan: “Ensimmäinen koronavirusrokote, jota aletaan testaamaan ihmisillä, on perua DARPAn sijoituksista Modernaan.” Vaikka mRNA-keksintöjä on kehitelty viimeisen 8 vuoden ajan, Moderna ei edelleenkään ole kertonut, että DARPA ja liittovaltion rahat ovat olleet projektien taustalla koko ajan.

Vuoteen 2016 asti geenitieteilijä Daniel Wattendorf oli ohjelmajohtaja DARPAlla, jossa hän perusti ja johti ohjelmia, jotka tekevät diagnostiikkaa, geenisiirtolääkkeitä, geenimuuntelivat veren punasoluja ja RNA-rokotteita. Hän oli ADEPT-ohjelman taustalla vuonna 2012, ja hän edisti mRNA-tutkimusta Pfizerilla ja Modernalla vuonna 2013. Näiden mRNA-rokoteohjelmien johtamisen jälkeen hän ryhtyi Bill & Melinda Gates Foundationin innovatiivisen teknologian ratkaisujen johtajaksi, jossa hän sai tehtäväkseen diagnostisten testien ja bioteknologian alustojen suunnittelun “globaaleihin terveysratkaisuihin”.

Kun Pentagon rahoitti ja teki kokeita koko populaatiolle, ei ole ihmekään että Yhdysvallat on pakoettu hyväksymään lakkaamaton kansanterveyden hätätila yhtäaikaisesti kaikissa yhteisöissä. USA kärsii edelleen poikkeustilasta, rajoitetuista kansalaisvapauksista ja jatkuvasta totalitaarisen voiman uhasta, joita kohdistetaan jopa terveydenhoitoalan työntekijöihin ja armeijan henkilöstöön.

Globaali koe muuttaa ihmisten kehot käyttöjärjestelmiksi, joita mRNA-rokotepäivitykset kontrolloivat

DARPA on tehnyt selväksi, että nämä mRNA-rokotteet ei ole tarkoitettu antamaan immuniteettia, vaan sen sijaan luomaan “transientti immuniteetti”, joka pakottaa kehon tuottamaan vasta-aineita ainoastaan muutaman viikon tai kuukauden ajan. Suora lainaus DARPAn “Pandemic Prevention Platformista”: “Nukleiinihappoon perustuvan lähestymistavan pääasiallinen hyöty infektion leviämisen rajaamisessa on, että kehoon tuodut geneettiset konstruktit prosessoituisivat nopeasti eivätkä ne integroituisi henkilön genomiin. Samalla tavoin kehon hoidon johdosta tuottamat vasta-aineet olisivat läsnä kehossa vain muutamista viikoista kuukausiin. Tämä on yhdenmukaista DARPAn aikeiden kanssa kehittää turvallinen transientti immuniteetti, joka pysäyttää sairauden leviämisen luomalla palomuurin, ja jolla saadaan lisäaikaa pitkäaikaisemman lääketieteellisen vasteen kehitykseen ja käyttöönottoon.”

Tämä mRNA-ohjelma on ihmisten sisään asennettu käyttöjärjestelmä — pahaenteinen kehon kontrollointiprosessi, jonka Moderna on avoimesti myöntänyt. Nämä rokotteet ovat nanoteknologinen kontrolliase, joka välittää geneettisesti koodattuja käskyjä vastaanottajan normaalien solutoimintojen uudelleenohjaamiseksi. Erityinen toksiini (piikkiproteiini) enkoodataan ja tuotetaan vastaanottajan kehossa, johon hänen immuunijärjestelmänsä on pakotettu vastaamaan. Immuunivastesolut on heikennetty ja ne ovat muuttuneet riippuvaisiksi näistä käskyistä, kun biologinen ilmiö nimeltä patogeeninen pohjustus tai vasta-aineiden tehostus (ADE) lähtee käyntiin.

Ensimmäinen osa tätä globaalia kontrollikoetta on psykologinen, missä pakotetaan ihmiset ajattelemaan, että heidän pitää tuottaa toksiineja kehossaan osoittaakseen, että heillä on immuniteetti jotain vastaan mitä ei ole koskaan eristetty tai määritetty. Populaatiot on laitettu karanteeniin ja heille on sanottu, että he eivät voisi pitää yhteyttä toisiin ihmisiin, että kaikki olisivat sairaita, että ilma olisi kontaminoitunutta, lääkintähenkilöstön eristäessä ihmisä, kieltäen heiltä pääsyn hoitoon ja murhaten potilaita hengityskoneisiin.

Toinen osa tätä sodanaikaista kontrollointi- ja manipulaatiokoetta pitää sisällään aluksi kahden ruiskeen protokollan, jossa ehdollistetaan ihmiset hyväksymään useita rokotteita, jotta heidän immuunijärjestelmänsä pysyisi toiminnassa tämän “tieteen” mukaisesti. Kolmas osa on tällä hetkellä tulossa joka puolella maailmaa, kolmatta mRNA-piikkiproteiiniruisketta injektoitaessa ihmisiin jotka ovat jo valmiiksi alttiita viruspatogeeneille ja jotka “tarvitsevat buusterin”.

Jokainen vuosi tästä eteenpäin ihmisille tullaan sanomaan, että he tarvitsevat systeemipäivityksen “boosterin” muodossa, aina kun “uutta varianttia” mainostetaan. Piikkiproteiini on mRNA-bioasealusta, jota ajetaan nyt sisään kuin käärmettä pyssyyn ja joka on ollut pitkään jo DARPAn, NIH:n, Modernan ja heidän Bill & Melinda Gatesissa toimivien operatiiviensa suunnitelmissa.

Lähteitä:

SeekingAlpha.com

Brighteon.com

EverydayConcerned.net

KEIOnline.org [PDF]

Darpa.mil

NaturalNews.com

NaturalNews.com

  Artikkelin julkaissut Natural News

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.