UFOt lentävät viljakuvion yllä

Wiltshiren peltojen yli lentäneet UFOt ovat jättäneet viljakuvioekspertin monttu auki. Pierre Beake väittää kuvanneensa omituisen esineen videolle, joka kiitää vauhdilla tunnetun viljakuvioalueen yli. Beake on käyttänyt vuosia viljakuvioiden tutkimiseen Lounais-Englannissa ja hän on vakuuttunut, että ne eivät voi olla kaikki väärennöksiä. Beaken videolla näkyy valopalloja kiihdyttämässä Milk Hillin yli Wiltshiressa. Beake sanoi että tämä ei ole ensimmäinen kerta kun hän on todistanut omin silmin tällaista ilmiötä, hän on kuvannut myös useita still-kuvia valopalloista viljakuvioiden yllä.

Pierre Break says these are the orbs filmed over a Wiltshire crop circle.
Pierre Break sanoo näiden orbien olevan kuvattu Wiltshiren viljakuvion yllä.

Viljakuvioiden uskotaan olevan UFOjen aikaansaannoksia, mutta niitä on laajalti pidetty yhtenä suurimmista paranormaaleista huijauksista sitten vuoden 1991. Doug Bower ja David Chorley näyttivät kuinka he olivat tehneet monia raportoiduista viljakuvioista. Duo näytti kuinka puupalikoiden ja köyden avulla laotaan maissia ympyrämuotoon. Pari myönsi että he tekivät viljakuvioita 1970-luvulla kiusatakseen paikallisia jotka uskoivat UFOihin. Siitä lähtien monet viljakuvioiden tekijät ovat luoneet paljon monimutkaisempia designeja yrittäessään ylittää kilpailijansa.

Kuitenkin monet kieltäytyvät uskomasta kaikkien viljakuvioiden olevan ihmisten tekemiä. Beake sanoo, että kun viljakuvioon menee ensimmäistä kertaa, sitä tunnetta ei voi selittää. Hän sanoo että se on hieno tunne ja tuntuu hyvältä.

Beake näytti kaksi videota. Yhdessä videossa on kirkas valo lentämässä pellon yllä kauempana. Beake sanoi että on tuulista, mutta että kirkas valo pysyy samassa vauhdissa ja samalla voimalla. Toinen Beaken klipeistä näyttää joitain ihmisiä Milk Hillin pelloilla, lähellä Alton Priorsia Wiltshiressa. Hän sanoi että otos on uskomaton, sillä siinä näkyy kymmenen ihmistä jotka menivät kukkulan päälle katselemaan valopalloja. Beake näytti myös sarjan kuvia joissa näkyy valopalloja viljakuvion yllä.

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.