Dolores Cannon: Elämän levittäminen toisille planeetoille on normaali prosessi

Dolores Cannon (1931-2014) oli tunnettu ‘menneiden elämien regressoija’ eli hypnoterapeutti, joka piti tuhansia sessioita. Hän oli tunnettu kirjailija ja hän on kirjoittanut 17 kirjaa. Tämä artikkeli perustuu tuoreeseen (huhtikuu 2022) lyhytvideoon Dorothy Sheltonilta, jossa käsitellään avaruusolentojen elämän levittämistä  sekä meidän planeetallemme että ilmeiseti kaikille planeetoille, että näin se toimii maailmankaikkeudessamme (1).

Dolores Cannon (2)

Pääsyy tälle artikkelille on vertailla Dolores Cannonin löydöksiä tuoreisiin informaatioihin, joita avaruusolentojen eri ryhmät ovat tuoreeltaan kommunikoineet ja joista on kerrottu Elena Danaanin / tri. Michael Sallan ja eri salaisten avaruusohjelmien sisäpiiriläisten suulla. Mitkä näistä tiedoista ovat yhdenmukaisia ja mitkä eivät? Tri. Steven Greer lisää myös muutaman oman ajatuksensa soppaan.

Idea tähteläisistä, jotka levittävät elämää muille planeetoille

Idea siitä, että älykäs elämä leviää muiden toisista maailmoista tulleiden olentojen avulla on linjassa sen paradigman kanssa, jota tällä verkkosivulla käsitellään. Me emme oikeasti ole hitaasti kehittyneet apinoista, vaan muut olennot toisista maailmoista ovat meidät geenimanipuloineet. Cannon sanoo, että planeetoille syntyy aluksi kasveja, sitten eläimiä ja lopulta älykkäitä olentoja. Tämä muistuttaa minua siitä miten Elen Danaan kuvaa sen miten ihmisolennot ajettiin pois Lyran järjestelmästä, sitten he maanmuokkasivat Taygetaa kiertäviä planeettoja (“Ashaara”) Seulasten tähtikuviossa, jotta he voisivat muuttaa sinne asumaan. Kokonaan uuden rodun muokkaamisen sijaan, he ainoastaan loivat olosuhteet, joissa heidän oma kansansa voisi elää näillä planeetoilla (3).

Lokakuussa 2021 Siementäjärodut ovat kuulemma saapuneet aurinkokuntaamme, ja aktivoineet kaikenlaisia arkkeja, jotka resonoivat heidän muinaisen energiansa kanssa. Cannon puhuu ‘Huoltajista’ (Custodians) tai ‘Puutarhan Vartijoista’ (the Keepers of the Garden), Arkaaisista tai Muinaisista (1).

Eläinten istutus

Projektiohuoneessa holografisesti esitetty informaatio Romanian Bucegi-vuorilla on kuvannut eri eläinten alkuperää: miltä planeetoilta mitkäkin eläimet on alunperin tuotu (4). Tämä on linjassa sen kanssa mitä Cannon esittää. Tuskin kyseessä on mikään evoluutio, vaan avaruusolentojen tekemä istuttaminen.

Uutta informaatiota väännetään rautalangasta

Tässä on toinen konsepti, joka askarruttaa minua: on tärkeää ettei hämmennä ihmisiä liikaa uudella informaatiolla. Toivon, että voin jollain tavalla antaa oman panokseni tilanteeseen tällä verkkosivullani esittämällä lyhyitä artikkeleita, jotka on suhteellisen helppo sisäistää (vaikkakin ne todennäköisesti edelleen menevät monelta yli hilseen).

Maapallolla olevat vaaralliset ihmiset

Cannon esittää, että meitä pidettäisiin varsin ‘vaarallisena’ kansana, erityisesti kun teknologiset kykymme kasvavat nopeammin kuin henkiset. Tri. Steven Greer sanoi, että ‘taipumuksemme tehdä kaikesta aseita’ ei ole käyttökelpoinen hypättäessä tulevaisuuteen, jossa me olemme ylpeä Galaktisen Maailmojen Liiton jäsen. Stewart Swendlow on myös sanonut, että sitä pidettäisiin takapajuisena (5). Onneksi Galaktisen Maailmojen Liiton jäsenet ovat investoineet meihin kovasti pakolla poistaen negatiiviset avaruusolennot planeetaltamme ja sitten kokonaan aurinkokunnastamme. Nyt on kiinni meistä miten käymme taistoon kabaalia vastaan poistaaksemme heidät elitistiseltä, globalistiselta paikaltaan. He katselevat meitä ja toivovat meidän heräävän, ja pian se on mahdollista!

Annax, hyväntahtoisen Elgaroth-rodun jäsen Alnilamin järjestelmstä Orionin tähtikuviossa (7,8)

Lajismi

Tri. Steven Greer otti käyttöön termin ‘lajismi’ (speciesm) videollaan, eräänlaisena rasismina muita avaruusolentojen lajeja kohtaan. Aivan kuin me olisimme taipuvaisia näkemään pahikset meistä suuresti erottuvina ja toisenlaisina (esim. Harmaat tai reptiliaanit), kun taas hyvikset näyttävät siltä kuin he olisivat kotoisin Norjasta (noin 13min kohdalla). Hän lohduttaa meitä sanomalla, että nämä olennot eivät ole hyökänneet mihinkään paikkaan.

Ilmeisesti tri. Greer on hieman naivi tässä. Vaikuttaa siltä, että on olemassa pahantahtoisia olentoja kuten Ciakarr (6), jotka todella ovat reptiliaaneja, ja monet reptiliaanilajit vaikuttavat olevan taipuvaisia pahantahtoisuuteen ihmiskuntaa kohtaan. Tottakai on reptiliaanilajeja, jotka ovat vähemmän pahantahtoisia, mutta peukalosääntönä olisi hyvä olla luottamatta näihin olentoihin.

Monet Harmaa-lajit ovat kotoisin Orionin järjestelmästä, ja ne myöskään eivät ole olleet kauhean positiivisia. On kuitenkin olemassa harmaita, jotka ovat todella pitkälle kehittyneitä henkisesti, kuten Egarothit Alnilamista (8).

Galaktisen Maailmojen Liiton jäsenet voivat olla reptiliaaneja, hyönteismäisiä, näyttää Harmailta tai kuten monet, myös ihmisiltä. Ja ilmeisesti humanoidit tuntuvat olevan varsin aktiivisia auttamaan meitä ylösnousemusprosessissa.

Joten vaikuttaa siltä, että on varsin epäviisasta luottaa reptiliaaneihin ja harmaisiin. Ne ovat saaneet aikaan paljon harmia suurille määrille ihmisiä sieppauksillaan, geenikokeillaan ja muilla toimillaan.

LINKIT
(1) This Video Will Give You Goosebumps – Dolores Cannon opens up about Aliens
(2) Dolores Cannon at Good Reads
(3) Getting acquainted with the Ahil
(4) From which Planets do our Animals Originate?
(5) Time Travel, Portals & the Montauk Project – Interview with Stewart Swerdlow
(6) The Ciakahrr
(7) The image of Annax is a snapshot from a video by Elena Danaan from Jan 25, 2022
(8) For more on the Elgaroth and the Council of Five read Elena Danaan’s A Gift from the Stars (2020), p. 238.

 

Artikkelin julkaissut Galactic Anthropology

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.