MJ-12 komitean sisäpiiriläinen paljastaa salaisuudet

kirjoittanut Richard Boylan, Ph.D.

Tri. Michael Wolf on vuodesta 1979 palvellut tieteellisenä konsulttina presidentille ja kansallisen turvallisuuden neuvostolle avaruusolento- ja UFO-asiassa. Tri. Wolf on jäsen UFO-salaisuutta hallinnoivassa Special Studies Groupissa (SSG) (YK:n turvallisuusneuvoston salaisen MJ-12 komitean amerikkalaiskomponentti), ja hän on ollut SSG:a johtavan viraston, Alphacom Teamin, johdossa, joka on suoraan yhteydessä Tähtivierailijoihin.

Aiemmin hän on työskennellyt ilmavoimien everstinä, pilottina, lentokirurgina sekä vastatiedustelu-upseerina CIA:lle ja NSA:lle. Hän neurologian lääketieteen tohtori, teoreettisen fysiikan tohtori, tietojenkäsittelytieteen tohtori, oikeustieteen tohtori, sähkömagnetiikan maisteri ja biogenetiikan kandi.

Tri. Wolf on päättänyt paljastaa maailmalle mitä hän on saanut tietää salaisissa valtion ohjelmissa toimiessaan vierailevista Tähtivierailijoiden kulttuureista, ”koska meillä [kansa] on oikeus tietää.” Hänen kirjansa The Catchers of Heaven (1996) sisältää monia hänen paljastuksistaan.

Tri. Wolf sanoo, että tärkein Alphacom Teamin tehtävä oli jatkaa neuvotteluja vierailevien Tähtikansojen kanssa. 50- ja 60-luvuilla Yhdysvallat alkoi neuvotella salaista sopimusta Zetojen (niinkutsutut Harmaat) kanssa, jotka ovat tulleet Zeta Reticuli -tähdistön neljänneltä planeetalta, sekä muiden Tähtikansojen kanssa, mutta näitä sopimuksia ei koskaan ratifioitu, niinkuin perustuslaki edellyttää. Zetat jakoivat jonkin verran teknologista tietoaan valtion tieteentekijöille, ilmeisesti usein silloin kun he olivat vankeina ”vierailemassa” turvallisissa, maanalaisissa armeijan laitoksissa Nevadassa, New Mexicossa ja muualla.

Tähtivierailijat ovat antaneet Yhdysvalloille joitain heidän antigravitaatioaluksiaan ja huomattavan määrän polttoainetta siihen (alkuaine 115).

Toukokuun 1. päivänä 1975, erään sellaisen teknologiansiirron aikaan Nevadassa tähtivierailija esitteli antimateriareaktoria. Johtava Zeta pyysi tilaisuuden johdossa olevaa, Tähtivierailijoita vartioinutta Delta-joukkojen everstiä poistamaan kaikki kiväärit ja ammukset huoneesta, jotta ne eivät vahingossa räjähtäisi energian purkausten ansiosta. Vartijat kieltäytyivät, ja tästä seuranneet räjähdykset ja mekkala johti siihen, että vartija avasi tulen Zetoja kohden. Yksi Zeta, kaksi tieteentekijää ja 41 armeijan henkilöä kuoli. Eräs vartija jäi henkiin todistamaan, että Zetat olivat ilmeisesti suunnanneet mentaalista energiaa puolustaakseen itseään ja työntämään pois erään hyökänneen Delta-joukkojen sotilaan. Tri. Wolf sanoo, että ”tämä tapaus lopetti eräät vaihdannat (Zetojen kanssa)”.

Valtion tieteentekijät oppivat kloonausteknologian Tähtivierailijoilta. Hiottuaan huippuunsa kloonauksen eläimillä, tri. Wolf ja hänen kumppanit kloonasivat tekoälyihmisen, ”J-Type Omega”, osana Project SENTINELiä, yritystä luoda superälykäs, supervoimakas supersotilas, joka seuraisi käskyjä ilman pelkoa tai kyseenalaistamista. Tämä J-Type -klooni terminoitiin, koska se ei totellut käskyä tappaa viaton koira (tri. Wolf oli salaa ohjelmoinut etiikkaa hänen keinoälyynsä).

Wolf sanoo, että Tähtikansat eivät pidä maailman pakkomielteestä rahaan tai valtapelurien tarpeesta jatkaa maailman teollistamista. Teollistamisen he näkevät johtavan planeetan tuhoon ilmastokatastrofissa. Toinen Alphacom Teamin tehtävistä on määrittää ”voimmeko käyttää Tähtivierailijoiden teknologiaa tämän planeetan palauttamiseksi sen entisen koskemattomaan, luonnolliseen tasapainotilaan.” Tähtivierailijat ovat myös huolissaan massiivisesta ydinaseiden hamstrauksesta monissa maissa.

Wolf kertoo Alphacom Teamin muiksi tehtäviksi: määrittää Tähtivierailijoiden lukumäärä ja tyypit, se miten laajalti ne täällä vierailevat ja mistä syistä, Tähtivierailijoiden ja ihmisten välisten menneisyyden ja nykyisyyden interaktioiden tutkiminen, Tähtivierailijoiden kulttuurin tutkiminen ja se miten me voimme neuvotella niiden kanssa.

Tri. Wolfin mukaan useat ulkoavaruuden sivilisaatioiden muodostamat liitot vierailevat luonamme löyhästi koordinoituun tapaan. Näihin liittoihin kuuluu: Allianssi (ihmisiltä näyttävien Tähtihenkilöiden liitto Altair Aquilan järjestelmästä), Korporaatio (Zeta Reticulin järjestelmästä tulleet Zetat), Maailmojen Liitto (määrittelemättömän monta rotua monista tähtijärjestelmistä) sekä Orionin Yhdistyneet Rodut (näissä järjestelmissä olevat kulttuurit). Lisäksi Allianssi tekee yhteistyötä Korporaation ja Maailmojen Liiton kanssa. Orionin Yhdistyneet Rodut tekevät yhteistyötä Korporaation kanssa, ja heidän kauttaan Allianssin ja Maailmojen Liiton kanssa. (Kattojärjestö on Tähtikansojen toimikunta, jossa Maapallon hyvinvointi on heidän tehtävänään. — RB, henkilökohtainen kommunikaatio)

Tri. Wolf kertoi oppimastaan korkean tason briiffauksessa, joka pidettiin Britanniassa, että Vatikaani oli painostanut, että presidentti Clinton olisi paljastanut UFOjen vierailun kansalle. Vatikaanin huoli oli, että ”viittaako hän Maan ulkopuolisista biologisista olennoista kertovaan dataan, josta käy ilmi se miten ja miksi uskonnot on luotu.” Wolf kommentoi, ”rikkaat järjestäytyneet uskonnot tuntevat olonsa uhatuiksi sellaisen paljastuksen alla.”

Wolfin mahdollisesti kaikkein hämmästyttävin paljastus oli, että valtion UFO-salailun keskellä toimii pimeä, salainen rikollisjärjestö nimeltään ”Kabaali”. Hän kuvaa sitä ”hyvin järjestetyksi salaliitoksi… jolla on oma armeija, jota operationaalisesti johdetaan Yhdysvalloista (silloinen laivaston alivaltiosihteeri).” Paranoidi Kabaali työskentelee vastoin, ja tahallaan vastustaa, Tähtivierailijoiden kanssa käytäviä rauhanomaisia neuvotteluja. Kabaali käyttää Tähtien Sodan aseita ampumaan alas Tähtivierailijoiden aluksia, ja taistelee henkiin jääneitä Tähtivierailijoita vastaan asevoimilla.

Wolf toteaa, ”Kaikessa opissani tiedemiehenä, mikään ei ole koskaan valmistellut minua vieraitamme varten. Meidän tulee ymmärtää eri voimien monimutkaisuus, jotka planeetallamme työskentelevät, ja kyllä, muillakin planeetoilla. Elkäämme unohtako moniulotteisuutta ja avaruus-ajan vääristymiä, ja sitä henkisyyttä joka meidän on hankittava. Mielestäni tulisi myös mainita, että henkisyys tarkoittaa voiman saamista planeetallamme, tällä Sol Kolmella [Maapallo]. Mutta niin tekee myös pahuus. Meillä on voima sanella mikä on… hyväksi ihmiskunnalle.”

Tri. Richard Boylan on käyttäytymistieteilijä, yliopistolehtori, sertifioitu hypnoterapeutti ja avaruusolentojen kohtaamisten tutkija. Richard Boylan, Ph.D., terapeutti drboylan@outlook.com www.drboylan.com

 

Artikkelin julkaissut drboylan.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.