Needlesin UFO-maahansyöksy Kaliforniassa 2008

Daily Mailin artikkeli: https://www.dailymail.co.uk/news/article-12838131/Secrets-Area-51-Metallic-egg-shaped-UFO-1980s-whistleblower-claims.html#comments

Brittiläinen uutissivusto Daily Mail kirjoitti mielenkiintoisesta asiasta, munanmuotoisesta UFOsta Area 51:llä 80-90 -lukujen taitteessa. Laitan linkin ylle niin että voitte lukea sen. Se ei ole vain huhu, se on totta.

Olen kuulut siitä monesti ja kirjoittanut moneen otteeseen. Munanmuotoinen UFO syöksyi maahan vuonna 2008 Needlesissa, Kaliforniassa. Sinisen esineen nähtiin tippuvan alas aavikolle ja silminnäkijät raportoivat, että 30 minuutin päästä he näkivät helikopterien saapuvan ja noutavan sen Area 51:lle. Sanon Area 51, koska samaan aikaan kaksi huippusalaista Janet-konetta laskeutui Needlesin lentokentälle. Sellaisesta ei ole kuultukaan, koska Needles on pienenpieni kunta.

Vuoden 2008 UFO-maahansyöksy on saattanut tapahtua oikeasti siellä, tai sitten se on jotain mikä on lentänyt harhaan Area 51:llä tehdystä kokeilusta. Laitan alle kolme videota. UFO-tutkija George Knapp teki hyvää työtä niitä tutkiessaan.

Scott C. Waring

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.