DARPAn dokumentti paljastaa: ihmisiä myrkytetään aerosolinanopartikkeleilla

Health Ranger Mike Adams on saanut käsiinsä varsin hälyttäviä tietoja.

DRASTICille on vuodettu DARPAn dokumentti, josta käy ilmi miten EcoHealth Alliance ja Fauci ovat vehkeilleet salaa ruiskuttaakseen aerosolia, jossa on ihon läpäiseviä piikkiproteiininanopartikkeleja, lepakkopopulaatioihin Kiinassa (joista se hyppäisi ihmisiin).

DRASTIC on vahvistanut, että Daszak & Fauci, Wuhan Institute of Virologyn kautta (WIV) kykenivät luomaan 180 bioaseiksi tarkoitettua koronaviruslajia ja antamaan ne Kiinan kommunistihallinnolle (joka on maanpetos). Me tiedämme muista lähteistä, että kommunistihallinnon pyörittämät bioaseryhmät ovat ylittäneet rajan USA:n puolelle ja kantaneet mukanaan MERSillä ehostettua biologista asetta, joka on ainakin 30% kuolettava, ja heidän suunnitelmissaan on ollut vapauttaa asetta suuriin amerikkalaiskaupunkeihin käskyn käydessä.


Kiitos DRASTICin, meillä on nyt heidän PDF-analyysinsa DARPAn dokumenteista tämän linkin takana (PDF).

Alkuperäinen EcoHealth Alliancen ehdotus DARPAlle löytyy numerolla HR001118S0017-PREEMPT-PA-001

https://research-vp.tau.ac.il/sites/resauth.tau.ac.il/files/DARPA_PREventing%20EMerging%20Pathogenic%20Threats_2018.pdf

https://drasticresearch.files.wordpress.com/2021/09/defuse-project-drastic-analysis-1.pdf


Tutkiva journalisti Lara Logan on vahvistanut omien lähteidensä kautta, että Teksasin siirtolaiskriisi oli “täydellinen peite” jonka varjolla Amerikan viholliset voivat päästä maahan vaarallisten bioaseiden kanssa.

Tämä on nyt käynnissä oleva suunnitelma, parhaan tietomme mukaan. Se on paljon kamalampi kuin mitä olisit voinut kuvitella. “Super-MERS”-hyökkäys odottelee, ja bioaseita on sijoiteltu eri puolille USA:a eri kaupunkeihin, todennäköisesti niitä vapautetaan droneista aerosolimuodossa. Meidän päällemme tullaan ruiskuttamaan supervaarallista bioasetta:

 • DARPA alunperin rahoitti MERS-tutkimusta, mutta kieltäytyi olemasta mukana sellaisissa projekteissa joissa sitä vapautetaan ulkoilmaan. He halusivat pitää tämän viimeisenä oljenkortenaan, strategisena bioaseena vihollisia vastaan äärimmäisen hätätilan varalta.
 • Fauci & EcoHealth Alliance saivat käsiinsä MERSiä, josta tuli heidän gain of function -tutkimustensa pohja, ja amerikkalaisten veronmaksajien rahaa on kanavoitu WIVn kautta. Elementtejä MERSistä, HIVistä, SARSista ja muista virustaudeista on geneettisesti manipuloitu yhteen ja luotu “khimaira”-bioase, joka on erityisen tarttuva ihmisten ACE2-reseptoreihin.
 • Daszak & Fauci lähestyivät DARPAa ja pyysivät rahaa bioaseensa liikkeelle laskemiseksi Kiinaan. DARPA kieltäytyi. Mutta he löysivät rahaa globalistilähteistä, jotka haluavat ajaa maailmassa depopulaatiota.
 • Jos DARPA olisi myöntänyt rahaa, Daszak & Fauci olivat suunnitelleet kutsuvansa Shi Zheng Li:n (“Bat Lady”) juhlimaan DARPAn päämajaan!
 • SARS-CoV-2 ei koskaan oltu suunniteltu tappavaksi virukseksi. Se oli suunniteltu leviämään nopeasti, sen tappavuus oli tarkoitus olla matala, ja sen varjolla oli tarkoitus luoda maailmanlaajuinen paniikki, jolla pakotettaisiin rokotteita, valtioiden karanteeneja ja globaalia kommunismia valheellisesti tuotetuilla PCR-“testitapauksilla”.
 • Mutta MERS on supertappava bioase. Tämä tullaan vapauttamaan seuraavaksi, yhdessä MERS-lajikkeen kanssa jonka Fauci, NIH ja WIV ovat aseistaneet PLA:n alaisuudessa (Kiinan armeija).
 • EcoHealth Alliance -projektin määrärahahakemus DARPAlle mainitsee heidän suunnitelmistaan kehittää kolmesta viiteen koronavirusbioaselajiketta joka vuosi. Tämän oli tarkoitus olla jatkuva, lakkaamaton hyökkäys ihmisiä vastaan bioasein, jossa koko lystin maksaa Yhdysvaltain armeija yhdessä kommunistisen Kiinan kanssa.
 • Me emme vielä tiedä virallista titteliä MERS-bioaseelle, mutta kutsuttakoon sitä nyt “Super-MERSiksi”. Super-MERS on jo PLA:n operaattorien käsissä, jotka ovat ylittäneet rajan USA:n puolelle Meksikosta huumeiden salakuljetusreittejä. CCP/PLA:lla on satoja sotilaallisia neuvonantajia työskentelemässä yhdessä Meksikon huumekartellien kanssa, sillä lupauksella että meksikolaiset saavat alueita eteläisestä USAsta kun Kiina valloittaa Amerikan.
 • Nämä kiinalaiset bioasetoimijat ovat saaneet käskyn vapauttaa “Super-MERSin” USAn eri kaupunkeihin. Vapautus tapahtuu kun julkisuudessa kuuluu tietty aktivointitermi, mikä näkyy mediassa, kuten New York Times, joka on saanut Kiinalta käskyn käyttää tiettyjä fraaseja tiettyinä päivinä. (NYT:llä on pitkä historia Kiinan palkkalistoilla, ja puolet Amerikan senaatista ja teknologia-ala on siellä myös.) Valkoinen talo on melkein täysin kommunistipuolueen hallussa ja Biden on Kiinan käsinukke.
 • Super-MERS tulee tappamaan ainakin 30% tartunnan saaneista, normaalioloissa. Mutta koska COVID-rokotteet ovat tuhonneet immuunijärjestelmän monilla rokotetuilla, määrä voi olla suurempi.
 • Super-MERS -lajike on puolet binääriaseesta jossa ensimmäine puolisko on rokote. Tyrannihallitukset ovat pakottaneet niin kovasti massarokotuksia. Se on suunniteltua. Bidenin hallinto on työskennellyt Kiinan leipiin yrittäessään saada 70% kansasta rokotettua Amerikassa, mikä saattaa johtaa viidenneksen katoamiseen Amerikassa. Se tarkoittaa arviolta 70 miljoonaa ihmistä. Se on yli kymmenkertainen lukumäärä holokaustin uhreihin verrattuna.
 • Super-MERSiä ei vapauttamisen jälkeen voi pysäyttää. Agentit ovat jo paikoillaan. Raja on ylitetty kauan sitten. Amerikan armeija on saanut käskyn antautua tämän toiminnan aikana Pentagonin rikollisilta kuten Milley ja Austin. Vasemmistomedia on juonessa mukana, samoin teknoyritykset. Kaikki ottavat käskyjä Kiinalta.
 • Super-MERSin vapauttamista tullaan pitämään “varianttina”, ja hallitus tulee syyttämään rokottamattomia samalla kun he pystyttävät COVID-leirejä jonne viedä poliittisia toisinajattelijoita.

Kartta CDC:n nykyisistä “karanteenipaikoista”, jotka tullaan muuttamaan COVID-leireiksi. Lähde: CDC.gov

CDC.gov-sivuilta:

“CDC:llä on laillinen auktoriteetti pidättää kenet tahansa kenellä voi olla tartuntatauti, joka presidentin käskyn mukaan voidaan luokitella eristystä vaativaksi.”

Petturi Joe Biden on allekirjoittanut päiväkäskyn, jolla tuhkarokko lisätään karanteenia vaativien tautien listalle. Näin poliittisille toisinajattelijoille voidaan “diagnosoida” tuhkarokko valheellisella PCR-testillä, ja näin pakottaa heidät karanteenileireille.

Washingtonin osavaltio postasi julkisen työpaikkailmoituksen, jossa etsittiin “Eristys- ja karanteeni-iskuryhmän” koordinaattoreita heidän karanteenileirin työvoimaksi Washingtonin Centraliaan. Kun ilmoitus sai julkisuutta, Washingtonin osavaltionhallinnon korstot koittivat poistaa “iskuryhmä”-sanan ilmoituksesta ja editoida sitä niin, että ilmoituksessa etsittäisiin vain pyykkiä peseviä työntekijöitä. (Kyllä, oikeasti.)

Samaan aikaan kuulemme huhuja armeijan henkilöstöstä, jotka kieltäytyvät rokotteista ja jotka sullotaan busseihin ja pakolla eristetään karanteeniin kunnes he suostuvat rokotettaviksi. Tätä ei kuitenkaan tapahdu vielä. Raporttimme on yksittäisestä armeijan tukikohdasta, mutta käytäntö voi levitä laajemmalle.

Kiina tulee pian aloittamaan bioasehyökkäyksensä Amerikassa, jota seuraa todennäköisesti kyberhyökkäykset

Vaikka tarkka aikataulu tälle kaikelle ei olekaan tiedossa, ilmeisesti Kiina pian aloittaa bioasehyökkäyksensä Amerikassa, mikä saa COVIDin näyttämään lastenleikiltä. Kun se alkaa, Super-MERSiä vitsinä pitävät tulevat olemaan vaarassa. Tällä kertaa kannattaa oikeasti pysyä poiss julkisilta paikoilta ja vältellä suuria kaupunkeja, joissa kiinalaiset toimijat todennäköisesti levittävät aerosolimuotoisia ihon läpäiseviä myrkkynanopartikkeleita.

Kyllä, Amerikan kaupungit joutuvat pian “kaasutetuiksi”, kuolettavaa myrkkyä ruiskutetaan niiden päälle.

Kyberhyökkäykset tulevat tapahtumaan samaan aikaan kun kaaos ja biosodankäynti alkaa, ja on lähes varmaa että Kiina valitsee heikon hetken jolloin hyökätä Amerikkaa vastaan.

Amerikka voi menettää varsin nopeasti:

 • Kolmanneksen armeijan henkilöstöstään, rokotteiden takia.
 • Kolmanneksen kaupungissa asuvista asukkaistaan.
 • Dollarin statuksen maailman reservivaluuttana, joka voi romahtaa yhdessä yössä.
 • Sähköverkon joka voi hajota alueellisesti kyberhyökkäysten takia, mikä pimentää osia maasta.

Samaan aikaan aseistettuja agenttijoukkoja päästettäisiin populaation keskuuteen, joiden tarkoitus on:

 • Takavarikoida aseet maanlaajuisesti
 • Nitistää poliittiset väärinajattelijat
 • Suorittaa suurten massojen eristämisiä, lääketieteellisiä kidnappauksia ja harventaa populaatiota
 • Saada kaikkien ihmisten liikkeet ja puheet valtion kontrolliin

Voit odottaa valtateiden varsilla olevia partioita, rokotepasseja, ovelta ovelle kulkevia viranomaisia ja kaikenlaista valtionterrorismia kansaa vastaan.

Lisätietoja löytyy Situation Update -podcastista.

Varaudu siihen että taivaalta ruiskutetaan ihonläpäisevää aerosolinanopartikkelimyrkkyä. Se on kaikki DARPAn rahoitushakemuksissa (joita DARPA kieltäytyi onneksi rahoittamasta), ja depopulaatioagendaa ajetaan nyt täyttä höyryä.

 

Artikkelin julkaissut planet-today.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.